Aktywne Wpisy
MateMizu +49
O #!$%@? Mircy, co za #!$%@? akcja. Żaba mnie zaatakowała xDD. Wskoczyła mi przez okno z parapetu na mnie, ja #!$%@? xDDD. Jak ja #!$%@? zawału prawie dostałem xDDD
perfidnyplan +13
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Już wiem, że tu nie powinienem był aplikować :X.
Wysłałem mail, załączaj CV w załączniku a PDF z pracami do ściągnięcia z dysku Google'a (źle zinterpretowałem tekst w ogłoszeniu, myślałem, że chodzi o nieumieszczanie w treści adresu do prac online).
Ale jeżeli potencjalny pracodawca odpowiada tego samego dnia, 1 maja, o godzinie 21 taką treścią:
"Prosze o przeslanie portfolio w zalaczniku, a nie w postaci linka."
To strach się bać :>
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale czarno to widzę, przypomina mi to niewielką firmę, co pracodawca zatrudniając grafika twierdzi, że się nie zna, ja jestem grafikiem, a i tak na jego ma być ;D.
"Prosze o przeslanie portfolio w zalaczniku, a nie w postaci linka"
Pracodawcy z którymi do tej pory miałem do czynienia, stosują pismo oficjalnie, przede wszystkim nie jestem ich znajomym.
Pani, ani się nie przywitała, błąd ortograficzny zrobiła i do tego mało sympatyczne "a nie", wybacz, ale takie słownictwo to nie do potencjalnego pracownika, tak samo jak ja sobie nie pozwalam na odwal się
@hackwise: To nie źle złożone CV, nie czytasz ze zrozumieniem, to było portfolio tylko nie umieszczone bezpośrednio w załączniku (gmail), tylko na serwerach
Ps. Rada: jesli szef mowi ci, ze kolor brazowy jest ladniejszy, to znaczyvze tak ma byc. Przewinelo sie u mnie sporo wizjonerow, probujacych na
To znaczy, że szef dupa. Jeżeli idziesz do mechanika to też mu mówisz, żeby dany element inaczej zamontował? Argument, że brązowy nie, bo nie lubię (a
http://www.wykop.pl/wpis/1579763/panie-rolniku-wylacz-pan-ten-traktor-bo-#!$%@?-mn/