Wpis z mikrobloga

@Dzwoneg: To kwestia zainteresowań i priorytetów w życiu ja np. nie rozumiem ludzi wydających mnóstwo kasy na rowery. Dla mnie rower to rower każdy ma koła, pedały i kierownicę.
@Ojezu: nie no, sam lubię dźwięk wysokiej jakości i mam całkiem znośne kolumny ze wzmakiem. Dźwięk z kolumn fajnie czuć w ciele, natomiast dźwięk ze słuchawek nie ma dla mnie mocy, drgań - bo muzykę najlepiej słuchać całym ciałem ^.^
Słuchawki za wsze były dla mnie takim złem koniecznym - trzeba kupić żeby móc mobilnie słuchać. Mnie po prostu przeraża cena, gdzie koszt produkcji nie wydaje mi się być olbrzymi -
@Dzwoneg: Ja miałem problem akustyczny z dolnymi rejestrami ale także sceną więc szukałem słuchawek o brzmieniu typowo kolumnowym. Znalazłem to dopiero w obravo hamt-1 opartych na głośniku Amt i dynamicznym. Teraz mi się priorytety zmieniły i je sprzedaję, ale przyokazji znalazłem monitory studyjne które dobrze radzą sobie w moich warunkach, jest impet, przejrzystość, liniowość i analogowość bez przesadnego zamulenia. Póki co to zostały mi 3 pary słuchawek do użytku, 1 doki