Aktywne Wpisy
strike_lucky +6
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa wracała z uczelni i poprosiła mnie bym upiekł jej bułki (takie z biedry do piekarnika na 5 minut)
Niechcący przypaliłem je, są lekko brązowe z wierzchu i różowa robi problem że chce bułki żebym szedł specjalnie po bułki dla niej bo tamte spaliłem.
Nie są spalone, da się zjeść, pzoa tym dałoby się cie innego wykminic do żarcia.
Ale ta się uparła tylko na bułki i wysyła
Moja różowa wracała z uczelni i poprosiła mnie bym upiekł jej bułki (takie z biedry do piekarnika na 5 minut)
Niechcący przypaliłem je, są lekko brązowe z wierzchu i różowa robi problem że chce bułki żebym szedł specjalnie po bułki dla niej bo tamte spaliłem.
Nie są spalone, da się zjeść, pzoa tym dałoby się cie innego wykminic do żarcia.
Ale ta się uparła tylko na bułki i wysyła

bezbekpol +99
Czego dowiedziałem się od wykopowych ekspertów:
- Łaszczyk, który od jakichś 20 lat trenuje boks, jest sześciokrotnym mistrzem Polski i wicemistrzem Europy, który ma ponad 30 walk w zawodowym boksie i pretendował do walki z światową topką, z góry byłby na przegranej pozycji z jakimś osiedlowym patusem, który w przerwie między melanżami, trenuje sobie jakieś MMA.
- Łaszczyk zaskoczył, pięściarz pokonał freaka w parterze. Przecież to wcale nie było tak, że Ferrari
- Łaszczyk, który od jakichś 20 lat trenuje boks, jest sześciokrotnym mistrzem Polski i wicemistrzem Europy, który ma ponad 30 walk w zawodowym boksie i pretendował do walki z światową topką, z góry byłby na przegranej pozycji z jakimś osiedlowym patusem, który w przerwie między melanżami, trenuje sobie jakieś MMA.
- Łaszczyk zaskoczył, pięściarz pokonał freaka w parterze. Przecież to wcale nie było tak, że Ferrari

Kto wie, może Steam Machines faktycznie będzie konsolą, która zniszczy Linuksa i Windowsa
#linux
To coś jak Android - bardzo dobry system - no chyba, że wpierdzielisz gówniane programy, które działają w tle, wyświetlają reklamy i spamują. W mojej opinii taka sytuacja będzie.
Taką ciekawostką historyczną jest to, że to właśnie zabiło Atari i powoli zabija Windowsa (bardzo powoli :P).
W ten sposób umarło Atari. Mieli konsolę z tak dużą ilością gier, że sprzedawcy za darmo dorzucali kilkanaście tytułów, by to jakoś opylić - I nie szło to.
Bo nie liczy się ilość, a jakość. Jakby LibreOffice zaorał MSOffice, a Gimp zaorał Photoshopa - to by nikt nie używał MSOffice i Photoshopa.
Bo nie liczy się ilość, a jakość.
A co do gier - W MOJEJ opinii PC jako platforma do grania zaczyna śmierdzieć producentom. Z jednej strony wiadomo - 60 FPS i tak dalej, a z drugiej piractwo, problemy techniczne, brak jakiejkolwiek unifikacji sprawia,
dodatkowo po tym batmanie sporo sie nauczyli zeby nie wypuszczac gowna, bo klient zwroci zakup ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma szans zeby producenci gier porzucili pc, powod prosty = steam + wydajnosc jakby nie bylo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
problemy techniczne to jest tylko wylacznie ich wina ze
A Steam + Wydajność to tylko papka medialna. Rynek PC dalej jest bardzo duży, Steam dalej potężny, a wydajność ... też potężna. Tylko coś się zjechało po drodze i większość gier to porty z konsolówek, często z zrąbanym sterowaniem czy niską jakością.
Problemy techniczne jak najbardziej słuszne, ale wzięło się to
Ja tam wolę inne rozwiązanie - Linux jako główny system i emulatory + gry natywne (bo chyba już nic na Wine nie mam, ale ręki nie dam uciąć) do grania. Takie rozwiązanie w mojej opinii jest najlepsze, bo niezależne i uniwersalne.
Linuksa odpalę na
( ͡° ͜ʖ ͡°)
i nie powiesz mi ze konsole nie są super, taki stary szrot z 2005 roku, a można jeszcze coś pograć ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale wiadomo, powoli będzie trzeba kupić xboxone i ps4, a to nie mały
Dlatego uważam, że gaming na PC powoli umiera - nie wydaje się porządnych wersji, wydaje się gry jak najszybciej, by jak najwięcej zarobić, by zacząć robić kolejny pomysł, póki gra nie śmierdzi za mocno.
Dalej są exclusive'y na komputery, ale z 10 lat temu to komputery były dominujące, dzisiaj chyba konsole (jeśli patrzymy na wyniki CDPR, który stwierdził, że koło 70% nabytych wersji wiedźmaka należy do konsolowców)
Niestety ta usługa nie istnieje już - ale OnLive.
mi sie wydaje ze w pewnym momencie, sprzet bedzie juz tak szybki, ze komp bedzie na zasadzie calkowicie zamknietej skrzynki jak w macach, 1 konfiguracja pod rozne wymagania, (grafika,
Dobrze, że wspierają, chociaż wszystko ma swoje zady i walety