Aktywne Wpisy
WielkiNos +56
Patrzcie jak wspaniale ubrania potrafią odjąć kilogramów i zwiększyć atrakcyjność kobiety jeśli tylko dołożymy kilka dodatków. Tzn. tak pani twierdzi.
Niesamowity efekt.
#plussize #bodypositive #modadamska #rozowepaski
Niesamowity efekt.
#plussize #bodypositive #modadamska #rozowepaski
karetpoker +27
#ukraina #wojna #rosja
Po co Ukraińcy robią tę kontrofensywę, jak nie dają rady nic odbić? Żeby znowu bić się o nagłówki w gazetach tak jak w Bahmucie?
Tylko więcej Ukraińców umiera.
Wszyscy zmęczeni są tą wojną. Przegrali część terytorium, trudno, może za dwie dekady odbiją. Trzeba odpuścić. Polska też kiedyś była większa, teraz mniejsza i żyjemy.
Mam też dość Zelenskiego, co żąda kasy i sprzętu, żeby przepalać je na nieudane ofensywy. Aha,
Po co Ukraińcy robią tę kontrofensywę, jak nie dają rady nic odbić? Żeby znowu bić się o nagłówki w gazetach tak jak w Bahmucie?
Tylko więcej Ukraińców umiera.
Wszyscy zmęczeni są tą wojną. Przegrali część terytorium, trudno, może za dwie dekady odbiją. Trzeba odpuścić. Polska też kiedyś była większa, teraz mniejsza i żyjemy.
Mam też dość Zelenskiego, co żąda kasy i sprzętu, żeby przepalać je na nieudane ofensywy. Aha,
#aliexpress #cebuladeals #chinskiecuda
@niebieski_bajtel: nie zesraj sie z tymi czarnlolisto, chlopak zadal pytanie, przy okazji jak juz #!$%@? to bys objasnil za co na czarnolisto go #!$%@? przez ten tag? modlicie sie do tego tagu czy walicie pod niego ze taki bul pupy?
A dla potomnych. Tagów używa się rozmyślnie i z głową.
Po jaki #!$%@? wołać 4k ludzi bo ktoś nie umię korzystać z szukajki lub mam ma chcicę.
Może w dupie macie czy jesteście na #czarnolisto czy też nie, ale moze kiedyś faktycznie będzie jakaś cebula ( jak ta z dronami) i gówno się dowiecie. Tego Wam życzę z całego serca.
Albo będziecie mieli jakieś pytanie
@niebieski_bajtel: w #!$%@? to mam, jestes menda wredna i tyle. powiedz mamie jeszcze, gratuluje merytorycznej odpowiedzi.
@niebieski_bajtel: SwiftKey mi na telefonie czasami płata figle więc błędy się zdarzają. Nie zesrajcie się bo przylapaliscie kogoś na literowce. To jak mam do grzyba otagowac? Nie tagowalem itemyzchin o co każdy się sadzi tutaj
Pod tym tagiem tylko jakieś okazje, ale zacne okazje.
Spytaj @zone3 jakie tagi
Masz jakąś okazję, np. drona za 2 $ to wtedy piszesz w tagu cebuladeals!!
Jak chcesz coś kupić na Aliexpress to pytasz się o tą rzecz pod tagiem aliexpress, rozumiesz.
jak kupisz jakąś rzecz i chcesz ją opisać to masz tag zakupyzchin, lub chinskiecuda, albo itemyzchin i tam gdzie kupowałeś, czyli aliexpress tag.
Jak dalej nie rozumiesz to usunkonto, po co się męczyc.
I jeszcze jedno. Możesz
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I TAGU CEBULATEALS BĘDZIE MOŻNA UŻYWAĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD ZADADZĄ PYTANIE W TAGU