Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +32
Czy WonerS naprawdę wydał fortunę na swój najnowszy look? 💸 Ceny jego ubrań zwalają z nóg! Jak myślicie, ile kosztowała cała stylizacja? 🤔
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
Iskaryota +182
Kilometr od stacji Łódź Fabryczna. Praktycznie każda szafka energetyczna jest tam podobnie przystrojona. W bramach i przejściach małpki są zamiecione na boki tworząc małe hałdy szkła, jak liście na jesień. No ale problemu alkoholowego w Polsce, zwłaszcza ukrytego alkoholizmu, wcale nie ma. Małpeczkę powinni sprzedawać w zestawie z porannym hot-dogiem i kawą. Chcącemu nie dzieje się krzywda.
#lodz #alkoholizm #monke
#lodz #alkoholizm #monke
Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna wideo-rejestratora. Oczywiście zabierałem się do tego jak pies do jeża... dlatego nie nagrałem dzisiaj idioty, który zepchnął mnie na pobocze i się nawet nie zatrzymał. Nie udało mi się go dogonić bo pomykam mułowatym dieslem i nie wrzucę jego tablicy w internety bo zamiast uzbroić się w rejestrator to duperele na wykopie czytałem.
1. Dlatego pytam koledzy, czy g1wh (podobno lepsze niż nowe g1wht) nadal jest królem wideo-rejestratorów? Coś się zmieniło w tym świecie? Widziałem różne odmiany, z kondensatorem, z innym firmware i nie chce się wpieprzyć w maliny.
2. I czy warto zamiast wideorejestratora kupić kamerę sportową np sj4000, która jest wyposażona nawet w uchwyt i zasilacz pod zapalniczkę. Jedno urządzenie, a może spełnić kilka funkcji - pod ASG bym sobie podczepił, na kierownicę roweru, psu za obrożę itd ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś używa kamery sportowej w aucie i poleca takie rozwiązanie?
3. Z ciekawości... po podłączeniu powerbanku do kamerki sportowej lub do wideorejestratora, będą one normalnie nagrywały czy włączy się jakiś tryb ładowania czy podłączenia usb itp? Nie mam napięcia w zapalniczce po wyjęciu kluczyka, a chciałbym żeby kamera która została w aucie nagrywała w trybie wykrywania ruchu - i żeby nie padła po 10 minutach bez prądu z zapalniczki :) testował ktoś, albo jest w stanie sprawdzić czy da się nagrywać w taki sposób?
Szybkie konsultacje i zamawiam! Nie ma opiertalania się
co do 2 to chyba sie dalo czy to sj400 czy tez xiaomi yi
ja g1wh podlaczylem i nagrywalo sie na powerbanku - zreszta tam bateria ma z 200mah :D
G1wh ok 230 zł a za 330zł sj4000 z wifi. Coraz mocniej skłaniam się jednak do sportowej tylko 100zł różnicy a więcej możliwośći.
Tylko obawiam się że tablice będą mało czytelne a po zmroku to już w ogóle lipa. no nic czekam na moc informacji :D
ta kamerka yi tez daje rade wiec sprawdz i poczytaj co lepsze bo niestety ja nie pomoge wiecej :P chociaz mam wlasnie yi ale nie uzywam jej akuart do auta (w ogole malo cos jej uzywam poki co) :D
Czy kamerka sj4000 po podłączeniu powerbanku będzie bezproblemowo sobie nagrywać korzystając z jego zasobów energetycznych? ( ͡º ͜ʖ͡º) plan jest taki żeby zostawić ją w aucie (brak napięcia w zapalniczce po wyjęciu kluczy) w trybie detekcji ruchu i nie bać się o to, że szybko padnie bateria.
Ja jednak zrobiłbym moda instalacji elektrycznej i pociągnął stałe zasilanie i zasilanie po stacyjce do przełącznika i sobie przełączał jak trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)