@KaszaGryczana: Tak samo ludzie gadali przy dywanie z wisha, telefonie z wisha, kuponach z JD, dronach z banggood, butach reebok. Dziwne, ze za kazdym razem ,jak jednak wysla, to ci ludzie najglosniej gardlujacy o naiwnosci znikaja :(
@ciemna_masa:Jasna sprawa, ze sa nadal rzeczy, ktorych nie wyslali. Ale widzac, ilu sprzedawcow zagryzlo zeby i wywiazalo sie z zobowiazania, szczytem glupoty jest obrazanie innych i oskarzanie o naiwnosc.
nie załapalem sie. Jak wyślą to popelnie harakiri, aczkolwiek pamietam że kiedyś zamówiłem 10 helikopterków takich na gumce co w niebo sie strzela bodajże za 1 dolara to mi anulowali i to nawet bez pytań. Banggood z dronami chociaz zaproponował kupony.
@cubus3: Nie zdążyłem, co tylko mi mówi, że na 100% wyślą. (Tak jak JD test product, które anulowałem by później się dowiedzieć że przylatują do innych kartony golarek (╥﹏╥))
@cubus3: "We have sent you a new message entitled 'We apologise for having to cancel your order due to wrong price.' in your gearbest.com account." no i cześć
@MiedzygalaktycznyOnanista: bo na gearbest trzeba inaczej -> jak zapłacisz za kilka dni - po tygodniu to jest wieksza szansa że sie nie skapną ( ͡°͜ʖ͡°)
@Coolek: tak, tylko że dziwnym trafem wszystkie produkty które wymieniłeś kosztują grosze, a teraz mówimy o telefonie tańszym o minimum 150$. Już nawet na ali się z tabletem nie udało a różnica w cenie była dużo mniejsza.
@to_jest_chyba_kurcze_zart: Ale ty jestes pajac. Z czym ty wlasciwie walczysz? Wiecej emotek dojeb to na pewno wygrasz bitwe. Gowno wiesz czy wysla, ale p---e z siebie robic jak widac warto.
REDMI Note 3 za $0.69
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_269051.html
#gearbest #xiaomi #cebuladeals
Komentarz usunięty przez autora
Niektórzy to jednak marzyciele xD