Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +27
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz

bycie grubym to nie waga bycie grubym to filozofia styl zycia madrosc
kto podziela moje zdanie lapka w gore
szacunek dla misiow! :)
BTW. oczywiscie grube smierdzace laski sie nie licza bo to jest tak zwana choroba wielorybia i to sie leczy
źródło: comment_FzykZTznL8TPIj86UeLttVn2AG3mEFHC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś
Komentarz usunięty przez autora
@deeprest zabrzmiałeś jak totalny buc.
to naprawdę był tylko żart nie musisz się z niczego tłumaczyć :D
@Underpeople: nie pierwszy raz, ale wsparłem się danymi ( ͡° ʖ̯ ͡°) "Otyłość wśród kobiet częściej występuje na wsi – 39% niż w miastach 21%."
PS. Lubię z grubymi znajomymi jeździć komunikacją miejską, bo w razie ucieczki biegam szybciej i to oni dostają mandacik :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@thisismaddnes: czyli w takim razie nie wolno ufać nikomu ( ͡° ͜ʖ ͡°)