Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +638
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
timeofthe +28
#famemma fakty są takie że z pewnością wykopki pisały gorsze rzeczy na 6 obcy czy asku niż połowa oskarżonych na Pandora gate xd obrońcy moralności oglądający patologię. Dziwne że taki wardega nie jest ciśnięty za boobs mana
W czwartek zostałem oddelegowany do Warszawy w celu uczestnictwa w konferencji na temat cyberbezpieczeństwa bankowości.
Z tego też powodu poleciałem tam ryanairem za jedyne 9 PLN na Modlin. (Dla niewtajemniczonych aby dostać się z Modlina do Warszawy trzeba pojechać pociągiem lub specjalnie podstawionym autobusem).
Ja wybrałem opcję pierwszą więc poszedłem do stanowiska kolei mazowieckich w celu zakupu biletu, za kasą dość ładna młoda kobieta lvl 20-30.
J: Dzień dobry, poproszę dwa bilety kolejowe, jeden do Warszawy drugi w stronę powrotną
K: Jeden
J: Dwa poproszę
K: U mnie kupi Pan jeden (WTF co za różnica)
J: W takim razie poproszę jeden, mam jeszcze pytanie czy ten bilet upoważni mnie do przejazdu na trasie Modlin - Warszawa Służewiec
K: Może Pan jechać gdzie chce, mnie i tak to nic nie obchodzi.
Oo.
#logikarozowychpaskow i trochę Warszawiakiburaki
A moze oba byla z wroclawia i tu utknela jako sloik. Oooo o to chyba najbardziej
Poza tym, normalni ludzie
OP ma 100% racji. Jeśli pracujesz jako twarz przedsiębiorstwa, chociażby na niskim szczeblu, to do twoich obowiązków należy pewne minimum uprzejmości i chęci pomocy klientowi. Takie teksty tej pracownicy KM świadczą nie tylko o totalnym braku profesjonalizmu, ale też o ciężko #!$%@? osobowości.
Co prawda nie wiązałbym tego akurat z byciem z Warszawy/spod Warszawy, bo buractwa w Polsce jest pod dostatkiem, ale ocena sytuacji jest jednoznaczna.
Faceci nie robią raczej takich rzeczy.
Już napisałem, że nie
Tak się składa, że jestem ogarnięty dość dobrze, w Warszawie byłem kilka razy i miasto wcale nie jest lepsze od innych dużych miast w Polsce, nic mnie tam nie ciągnie.
Z racji tego robię, że uraziłem kilku mieszkanców stolicy robię małe rozdajo: http://www.discogs.com/The-Beatles-The-Beatles/release/4163846 taka oto płyta dla jednego z plusujących, wysyłka na mój
Komentarz usunięty przez moderatora