Wpis z mikrobloga

Podsumowując, to był prawdziwy patriotyczny marsz
- Bez rac
- Bez burd
- Bez zakrywania twarzy
- Bez szalikowców i kiboli
- Bez niszczenia miasta
- Bez niszczenia czyjegoś mienia
- Bez agresji w jakimkolwiek zakresie
Za to było:
- Świetna atmosfera
- Całe rodziny
- Pełna rozpiętość wiekowa
- Poczucie wspólnoty
- Mnóstwo inteligentnych ludzi z którymi można było świetnie podyskutować

Niech sobie pisowskie trolle szczekają do woli, niech ich boli d--a i niech się złoszczą. Gadzinówka niech podaje manipulacje i kłamstwa. Niech sobie wykopują za pomoca spambotów swoje gównoznaleziska. Ważne że społeczeństwo pokazało swoją siłę, i jest to dopiero początek.

Był to piękny przykład dany przez tą część społeczeństwa która stawia kulturę i inteligencję ponad to co przedstawia sobą motłoch z racami w kominiarkach na głowie. Fantastycznie było w tym uczestniczyć, w pochodzie Polaków gorszego sortu jak to określił nas towarzysz kaczyniak.
#marsz #kod #neuropa #oswiadczenie #4konserwy
b.....u - Podsumowując, to był prawdziwy patriotyczny marsz
- Bez rac
- Bez burd
-...

źródło: comment_lLnarxsoXKLNx5akU4euWkfX4crBbG6h.jpg

Pobierz
  • 226
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@liptonforte: Przeciez to oczywiste że Nowoczesną.
Nie są skrajni, nie są fanatycznie narodowi, są świeccy, mają dobry program liberalny.
Pis - fanatyzm katolicki, wyznawanie prawa z jakiejś durnej książki nad prawem logiki i prawem człowieka. Niebezpieczni i bezmyślni. Obstawianie wojskiem, miesięcznic... No paranoja...
O kukizie już nie wspomnę bo już głębiej jarkaczowi w dupę wejść nie może.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Gdzie manipuluje? Oczywiście, że pani przyszła na marsz bo dowiedziała się o nim z fb. Chodzi mi o to, że przyszła kompletnie nie wiedząc o co walczy, co tylko pokazuje, że nie wszyscy to inteligentni, broniący demokracji ludzie.

Zresztą ciekawe czy gdyby na marszu przeciwko imigrantom przyszły osoby jak ta pani("znalazłem wpis na fb to przyszedlem") czy tak samo byś ich bronil, czy jednak śmiał się, że lemingi przyszly
  • Odpowiedz
@blubi_su: Nowoczesną? Partie która została wykreowana przez media na kilka tygodni przed wyborami? Nie uważasz że to musi być w czyimś interesie żeby tego gościa wypromować i wmawiać ludziom że po kilku dniach istnienia partii ma już 10% poparcia tak jak to miało miejsce przed wyborami?
  • Odpowiedz
@jonzi: Pamiętaj że na kukiza z pisem głosowało niecałe 6mln ludzi. A w tym kraju żyje o wiele wiele więcej. Jeszcze jest szansa na obalenie tego rządu zanim jarkacz wyprowadzi wojsko na ulice i wprowadzi totalitaryzm.
  • Odpowiedz
@blubi_su: kolego dobre prowo siejesz :) prawie się nabrałem, że Ty tak na poważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak odnosząc się do marszu to widać dobrze jak okrągły stół trzęsie się w posadach przed idącymi zmianami
  • Odpowiedz
@liptonforte: Mówisz o dudzie? Tak wszystko się zgadza do Twojego opisu. Został wykreowany sztucznie nikomu nie znany i wykopany na prezydenta przez tępy tłum który łyknął wszystkie podstawione bajty :>
Co do nowoczesnej jakoś bez problemu weszła do sejmu z bardzo prostych przyczyn. Nie trzeba być szerlokiem by na to wpaść, Tobie też się uda..
  • Odpowiedz
@blubi_su: Po kiego grzyba wyskakujesz mi w Dudą skoro rozmawiamy o Nowoczesnej? Był taki moment że o Petru i Nowoczesnej nikt nie słyszał a w sondażach miał już 10%, nie pamietasz tego? TVN, Polsat, gość wyskoczył z podziemia i od razu dostał mocną promocje nie wiadomo z jakich powodów. Odpowiedz mi na poprzednie pytanie
  • Odpowiedz
@blubi_su: ja żadnego oporu społecznego nie widzę, środowiska lewicowe i postpeerelowskie zebrały swoich sympatyków w Warszawie(gdzie w skali kraju jest ich relatywnie dużo) i tyle. Wiece, marsze o liczebności 20-25tysięcy osób są dość powszechnym zjawiskiem w tak dużym mieście..
  • Odpowiedz
@blubi_su: > Polacy to na prawdę zadziwiający naród...
Kiedy podnoszono wiek emerytalny - nie protestowali
Kiedy ukradziono im dziesiątki milionów pod okiem władzy z Amber Gold - Nie protestowali
Kiedy ukradziono im 150 miliardów z OFE - nie protestowali
Kiedy usłyszeli na taśmach prawdę o swoim państwie - nie protestowali
Kiedy ceny ropy na świecie spadły a władza wprowadziła nowy podatek paliwowy -
  • Odpowiedz
@lagito: Blubi mi wczoraj zarzucał pod grafiką z Gazeta.pl gdzie jest napisane że na marszu było 200 tyś ludzi że jestem pisowskim trollem bo mam konto od 4 miesiecy a wtedy był wysyp trolli z pisu. Patrze na 3 albo 4 jego wpis i zastanawiam się o co chodzi więc zadaje mu takie pytania.
  • Odpowiedz