Wpis z mikrobloga

Podsumowując, to był prawdziwy patriotyczny marsz
- Bez rac
- Bez burd
- Bez zakrywania twarzy
- Bez szalikowców i kiboli
- Bez niszczenia miasta
- Bez niszczenia czyjegoś mienia
- Bez agresji w jakimkolwiek zakresie
Za to było:
- Świetna atmosfera
- Całe rodziny
- Pełna rozpiętość wiekowa
- Poczucie wspólnoty
- Mnóstwo inteligentnych ludzi z którymi można było świetnie podyskutować

Niech sobie pisowskie trolle szczekają do woli, niech ich boli d--a i niech się złoszczą. Gadzinówka niech podaje manipulacje i kłamstwa. Niech sobie wykopują za pomoca spambotów swoje gównoznaleziska. Ważne że społeczeństwo pokazało swoją siłę, i jest to dopiero początek.

Był to piękny przykład dany przez tą część społeczeństwa która stawia kulturę i inteligencję ponad to co przedstawia sobą motłoch z racami w kominiarkach na głowie. Fantastycznie było w tym uczestniczyć, w pochodzie Polaków gorszego sortu jak to określił nas towarzysz kaczyniak.
#marsz #kod #neuropa #oswiadczenie #4konserwy
b.....u - Podsumowując, to był prawdziwy patriotyczny marsz
- Bez rac
- Bez burd
-...

źródło: comment_lLnarxsoXKLNx5akU4euWkfX4crBbG6h.jpg

Pobierz
  • 226
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blubi_su: Ja juz przez te paranije, agresję i walenie konia do nacjololo i tak mam w------e na bycie "prawdziwym Polakiem", nawet nie wiem co to znaczy. C--j mnie to juz obchodzi może być gorszy sort, byle nikt mnie nie kojarzył ze zwierzętami spod znaku narodowców
  • Odpowiedz
@blubi_su: Wiem jak to działa, spokojnie. Chodzi o to, że kobieta poszła na marsz o którym nie ma w ogóle pojęcia, oraz po co jest organizowany itp. To tylko pokazuje, że osoby pokroju tej pani poszlyby na byle jaki marsz, nie wiedząc po co manifestują, ani przeciwko czemu. Śmiesznie to wygląda po prostu.
  • Odpowiedz
@dario-str: pisiorstwo to obraza? Kłamcy - bo taka jest prawda, pisiory sa mistrzami w manipulacji i kłamstwie, co pięknie pokazuje znalezisko z panią mówiącą o fanpage. Motłoch? A jak inaczej nazwiesz to co reprezentuje sobą marsz pisowski?
@M4CH3T4: No pięknie manipulujesz, #20groszyzawpis? Ludzie dowiedzieli się przez fp o marszu więc przyszli, tak to działa.
  • Odpowiedz
@dzosuaa: Że co proszę? Ja tam widziałem mnóstwo młodych ludzi, byłeś w ogóle na tym marszu? Młodziezy to nie ma na marszach pisowskich gdzie autokarami zwożą emerytów spod kościołów lol
  • Odpowiedz
@blubi_su: Nie było rządowych prowo w stylu palenia budek to i nie było zniszczeń. MN2015 też był dość spokojny.

A poza tym to kocham to jak ktoś wymienia brak kiboli i szalikowców jako plus (jakoby byli to obywatele gorszego sortu) po czym parę linijek niżej oburza się na bycie nazwanym "Polakiem gorszego sortu"
  • Odpowiedz
@blubi_su: Taaaaa, a jak były marsze przeciwko imigrantom, to był ból d--y #neuropa, że to gimbaza protestuje i głupie studenciaki, a teraz nagle młodzież na marszu KOD, jest czymś pozytywnym i pokazuje słuszność marszu. Brawo za podwójne standardy.
  • Odpowiedz