Wpis z mikrobloga

@DawajMario: Nie wiem czym się kierujesz mówiąc "czuby"... Jakby nie patrzeć, każde zaginięcie to tragedia dla rodziny, a przypadek Iwony Wieczorek a teraz Ewy, to jeden z głośniejszych przypadków obecnych lat. Podobnie było z Joasią Surowiecką- poczytaj na temat osób zaginonych zanim napiszesz o kimś "czuby" #peace
  • Odpowiedz
@Madziullah: czuby w sensie, że szukają 5 lat dziewczyny na forum a od 3 śledztwo umorzono. Joasia nie miała takich "fanów" a zresztą sprawa wyjasniona więc słaby temat na milenie. Czyzby panienka z gp? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DawajMario: Daruj sobie personalne insynuuacje. Co z tego, ze sprawę umorzono, to znaczy, ze matka ma zapomnieć, ze miała corkę ? Mówię o zwykłych ludzkich tragediach w przypadku zaginieć- dla jednych to serial, dla innych wciąż szansa na odkrycie prawdy co stało się z zaginioną osobą.
  • Odpowiedz
@Madziullah: matka to akurat nie miała czasu złożyć zażalenia na umorzenie śledztwa taka była zarobiona otwieraniem kolejnego salonu fryzjerskiego. zbyt blisko jestem tej sprawy żebym łyknął podniosłe formułki.
  • Odpowiedz
@DawajMario: Ja też byłam blisko i uważam, że nie mnie oceniać i Tobie również jak ludzie sobie radzą po takiej tragedii i co ich skłania do jakichś decyzji... Mimo wszytko życie dla nich musi się dalej jakoś toczyć.
  • Odpowiedz
@exdami: I powodzenia im życzę z całego serca. Z tym, że nasz rodzimy wątek to nic innego jak mielenie tych samych hipotez ale nikt nie kwapi się żeby cokolwiek wykluczyć lub potwierdzić. Taka sztuka dla sztuki.
  • Odpowiedz