Wpis z mikrobloga

Zbliża się kolejny wieczór w biurze #csiwykop. Każdy ma już pewnie przygotowane zapasy czipsów i batonów. Wielu z nas tutaj śmieszkuje pod tagiem #ewatylman, ale wszyscy wiemy, że to tylko ucieczka przed napięciem i stresem związanym ze sprawą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale to nic, jest jeszcze wiele do zrobienia. Ja na razie przestaję śmieszkować i biorę się do roboty - idę przeprowadzić wizję lokalną, o czym wcześniej pisałem. Ciekawią mnie czasy przejścia pomiędzy rzekomą trasą niebieskiego/zaginionej (włączając brzeg rzeki).

Wiem, że w naszym biurze pracuje wielu profesjonalistów, wielu specjalistów (nawet sam Tomek, po zakończeniu emisji W11). Sam jestem jednym z nich, na co mam papier (pic rel). Dlatego wierzę, że obejdzie się bez lipy!

W sumie to mogę zrobić nawet interaktywną wizję lokalną i transmisję na periscope, o ile ktokolwiek będzie chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ipanpawel - Zbliża się kolejny wieczór w biurze #csiwykop. Każdy ma już pewnie przygo...

źródło: comment_a0yGgIhrRLvBxBQ8A8HSsOIq2Ut9noKO.jpg

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spammaster: Tam codziennie przechodzą tysiące ludzi za dnia. Nie ma tam czego szukać wieczorem. Wieczorem wygląda podobnie jak na linkach, które wrzuciłeś, tylko jest ciemniej :) Jak zdążę to zahaczę.
  • Odpowiedz