Aktywne Wpisy
Tommy__ +61
damienbudzik +4
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Ale to nic, jest jeszcze wiele do zrobienia. Ja na razie przestaję śmieszkować i biorę się do roboty - idę przeprowadzić wizję lokalną, o czym wcześniej pisałem. Ciekawią mnie czasy przejścia pomiędzy rzekomą trasą niebieskiego/zaginionej (włączając brzeg rzeki).
Wiem, że w naszym biurze pracuje wielu profesjonalistów, wielu specjalistów (nawet sam Tomek, po zakończeniu emisji W11). Sam jestem jednym z nich, na co mam papier (pic rel). Dlatego wierzę, że obejdzie się bez lipy!
W sumie to mogę zrobić nawet interaktywną wizję lokalną i transmisję na periscope, o ile ktokolwiek będzie chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.google.pl/maps/@52.4055388,16.9329582,3a,75y,111.43h,90.33t/data=!3m6!1e1!3m4!1sH9t8gGTxKbodIAKCLSYHYQ!2e0!7i13312!8i6656
po lewej, za kioskiem ruchu, trawnik osłonięty krzaczorami, pod starym murem