Mirki chcę zrobić jutro bratu prezent z okazji zaliczenia przypałowego egzaminu i zastanawiam się czy istnieje w #lublin jakiś sklep/salon gsm/punkt sprzedaży gdzie od ręki dostałbym plastikowe okulary typu google cardboard tak do 100zł ? #cardboard #android #google #sklep #cebuladeals #gry #virtualreality
@VoreCC: No to chyba dobry prezent dla brata? :D A tak serio obaj jaramy się gadżetami różnymi i wiem, że od pewnego czasu się tym młody interesował i chciał coś takiego złapać w swoje łapy :)
@F3NR1R: Niedawno Volkswagen rozdawał za darmo, może coś do mnie przyjedzie. Ale z tego co czytałem to taki gadżet na 20 minut i wrzucenie do szafy, oczy się szybko męczą a ten efekt 3D mało widowiskowy. Do 100zł się imo nie opłaca
@zakopywywacz: na 5 calach nie widać czarnego wokół, ale to chyba kwestia aplikacji VR. W każdym razie pełnoekranowe aplikacje nie mają u mnie czarnego. Może to też kwestia stopnia w jakim soczewki przybliżają?
@F3NR1R: Same google to max godzina zabawy, prawdziwa jazda zaczyna się jak masz kontroler bluetooth. N-----------e do zombiaków w 3d jeszcze nigdy nie było tak fajne.
@Hyakinthos: weź mi powiedz jakie gry do tego kontrolera są dobre. W sensie vr bo nam plastikowe ale dopiero jedna apke i to demo znalazłem z jakimś pływaniem po rafie
@F3NR1R: jak chcesz same gogle to mam jedne na zbyciu, pracuje w Lublinie ale złamaniem kilka dni temu nogę i siedzę w domu 30 km od lbn. Ale mógłbym kobiecie dać, bo codziennie jeździ do pracy jak coś
#cardboard #android #google #sklep #cebuladeals #gry #virtualreality
A tak serio obaj jaramy się gadżetami różnymi i wiem, że od pewnego czasu się tym młody interesował i chciał coś takiego złapać w swoje łapy :)
Kupiłem to jakiś czas temu. Testowałem z Nexus 4 i powiem szczerze - średnio.
@zakopywywacz: W sumie nic dziwnego że średnio przy tej rozdzielczości i upakowaniu pikseli.
@F3NR1R: jak chcesz same gogle to mam jedne na zbyciu, pracuje w Lublinie ale złamaniem kilka dni temu nogę i siedzę w domu 30 km od lbn. Ale mógłbym kobiecie dać, bo codziennie jeździ do pracy jak coś