Wpis z mikrobloga

Dobra, na MTM nie mam czasu. Potrzebuje gotowca do MAX i to absolutnie MAX 2.5k z poprawkami. Byøem w Bytomiu, jedyne co się nadaje i bardzo mi się podoba to to:
http://www.bytom.com.pl/kolekcja-caloroczna,garnitur-bd2-01-36a-124-k-3460-17720-p
wiadomo wełna Zegna itp. niezły jest.
Ew co innego polecacie? zależy mi na tej jakości + poprawkach ( tutaj są niewykończone nogawki i rękawy marynarki, a mam 191 cm wzrostu wiec muszę i tak dopasowywać.)
Warszawa jakby coś.

#modameska #ubierajsiezwykopem
Pobierz
źródło: comment_woAdeJm4ydbTUew45t1qUbjCbWHyONBG.jpg
  • 21
@WujekRada: A próbowałeś Suit Supply? Co prawda jest wysyłkowe, ale podejrzewam że składając zamówienie w ten weekend zdążyłbyś w ciągu przyszłego tygodnia paczkę otrzymać i zdecydować czy zostaje, czy oddajesz. Pewne ryzyko niedopasowania jest, ale i tak idzie do przeróbek od razu. W dodatku też mają tkaniny od renomowanych producentów (chociażby VBC), rozmiary long (pewnie się przyda), duży wybór wzorów i faktur. Osobiście bym uderzył w tym kierunku, chyba że masz
@WujekRada: Tfu. Lantier, nie Lambert. Pokręciłem. Z tego co widzę za około 2k są wełniane albo wełna/jedwab, na włosiance. Podszewka z cupro, tkaniny min. od VBC. Kwestia dopasowania co leży lepiej i bardziej się podoba.

Aczkolwiek jak faktycznie aż tak niewymiarowy to chyba zostaje zajrzeć do innych sieciówek garniturowych w większym centrum handlowym - moze znajdziesz coś ciekawszego niż ten Bytom. Ale chociaż rzuć okiem na tabele wymiarów SuSu :D
@WujekRada: Trzymam kciuki że coś się znajdzie :D Nigdy nie musiałem szukać nietypowych rozmiarówek, nie kojarzę która z firm może takie mieć :( Natomiast jak ten z Bytomia idzie dobrze dopasować to może to faktycznie przyzwoita opcja - z tego co kojarzę można próbować u nich targować cenę w dół jeśli to ma znaczenie.