Aktywne Wpisy
Tyrande +17
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +41
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Mamy komunikat dla osób, które z niecierpliwością oczekują informacji w sprawie urodzinowej imprezy Wykopu (10 lat!). Spotkanie odbędzie się 23 stycznia 2016 roku (sobota), oczywiście w Poznaniu. W kolejnych dniach podamy Wam informacje dotyczące lokalu, w którym się spotykamy, wystartuje także strona z zapisami.
Przed nami jeszcze sporo pracy, chcemy ze wszystkim zdążyć, dlatego musicie nam trochę pomóc. Waszym zadaniem będzie zadbanie o oprawę muzyczną spotkania. Poszukajcie i przygotujcie propozycje utworów, które koniecznie muszą pojawić się na imprezie. I pamiętajcie, że jest to impreza z okazji 10 urodzin Wykopu - więc muzyka musi jak najbardziej nawiązywać do historii Wykopu (suchary z barką sobie odpuścicie - liczymy na większą kreatywność) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystkie informacje dotyczące urodzinowej imprezy będziemy publikować pod tagiem #wykopparty10
#10latwykopu #wykopparty10 #wykopparty #wykop #urodzinyzwykopem
Komentarz usunięty przez autora