Jednak granie na padzie to nie to samo ( ͡°͜ʖ͡°) Kupiłem sobie prezent pod choinkę... #pytanie Mireczki używaliście? jakieś doświadczenia? #pokazzakupy #ps4
@szwagry: tak jest! :D a co się działo na ebeju wczoraj to głowa mała, udało mi się ledwo kupić tak sprzedaż leciała. Wchodzę na aukcję patrzę: eee ponad 100 przedmiotów - luz... wchodzę za 15 minut - wyprzedane :/ udało mi się znaleźć drugą aukcję i kupić ostatni. Piszę o dostawie z GB, bo z Chin jest w pytę - ale dostawa w styczniu.
@acidd: ale normalnie jest to akceptowane przez konsole na normalnym sofcie itp czy trzeba jakieś modyfikacje wprowadzać? Chyba podpowiedziałeś mi właśnie co sobie kupić na święta w zestawie z jakimś fpsem :D
@Pikaczu: :( no wiem lipa @szwagry: Przy okazji to będzie trochę oszukaństwo w stosunku do innych graczy na padzie co nie? ( ͡°͜ʖ͡°) Już teraz wiem dlaczego w #battlefront w potyczce 95% graczy ma zabić ~20-30 a pozostali po ~50-60 :D
#pytanie Mireczki używaliście? jakieś doświadczenia?
#pokazzakupy #ps4
@Pikaczu: no i tu jest mały problem bo tak "trochę" :/
@szwagry: Przy okazji to będzie trochę oszukaństwo w stosunku do innych graczy na padzie co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już teraz wiem dlaczego w #battlefront w potyczce 95% graczy ma zabić ~20-30 a pozostali po ~50-60 :D