Aktywne Wpisy

iforgotmypass_ +394
Bawi mnie że ludzie / rząd / urzędy cisną po #programista15k którzy przechodzą na b2b, a wszyscy zapominają o majstrach co wszystko biorą w gotówie do łapy i c--j, nie zapłacą żadnego podatku xD
#polska #podatki
#polska #podatki

lunaexoriens +9
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: image
Pobierz

Jaką b--ń polecacie dla "zielonego" w temacie?
Chodzi mi o coś poręcznego, nie awaryjnego i nie za dużego. Do trzymania w domu jak i noszenia po mieście.
Zastanawiam się nad Berettą 92FS albo Glockiem 17.
Wybiorę się pewnie wcześniej na strzelnicę, ale testy chcę ograniczyć do kilku modeli żeby nie spędzić tam całego dnia:)
źródło: comment_v0498YFo2IJUNU7UYNCaFRhex0u8TOQQ.jpg
PobierzBeretta 92FS to bardzo ładna b--ń i sam się na nią czaję, ale do skrytego noszenia jest IMHO słaba. Zdecydowanie lepiej (i taniej) postawić do tego celu na np. Glocka 26 lub 19 (w zależności od preferencji), a Berettę kupić sobie do mania. ;)
@axe_murderer: rozwiniesz? wszędzie spotykałem się z tym że jest niezawodna dlatego 92fs nazywana w stanach m9 jest powszechnie używana w wojsku
@axe_murderer: true, ale spust imo pracuje dziko, strzela mi się z 10 razy gorzej
Glocka osobiście nie lubie i nigdy nie kupie.