Wpis z mikrobloga

@cryptic: jetesmy z moja dziewczyna juz wlaciwie zdecydowani na wyjazd we wrzesniu do australii troche naczytalismy sie o roznych miastach i chyba chcielibysmy zdecydowac sie na perth ze wzgledu na pozniejsze przywileje zwiazane z obywatelstwem i tym ze ta wiza sponsorowana zajmuje sie rzad a nie prywatne firmy wiec jest to jakis plus.moja dziewczyna ma licenjat z filologi angielskiej i magistra z turystyki uzdrowiskowej i spa ja jestem nauczycielem w-f czy moglbys troszke nas na kierowac pod wzgledem szkol od jakich powinnismy zaczac swoja przygode z nauka w australii?
  • 3
Nie orientuje sie w temacie ale dobrze jest robić szkoły które są odpowiednikami waszego wykształcenia. Może nie dosłownie ale cos podobnego, zawsze będzie wam łatwiej cos znaleść. Generalnie polskie papiery są tutaj mało istotne
@cryptic: a powiedz jeszcze cos na temat perth co onim slyszales? co ewentualnie mowia jacys twoi znajomi moze oni cos slyszeli?czy nie przejedziemy sie na tym ze zdecydowalismy sie od tego miejsca zaczac