Wpis z mikrobloga

@nygga: wywołałeś moją dziecinną erekcję XD

w ogóle jak miałem z 4 lata to moja mamuśka myślała, że mam autyzm bo całymi dniami w klockach siedziałem i tylko co jakiś czas wychodziłem z pokoju zjeść. Raz zrobiła mi urodziny w domu. Byłem wtedy w szóstej klasie. Wiadomo dzieciaki latały po całym domu i jeden w końcu wpadł do mojego pokoju - zobaczył rozsypane klocki. Przypał. Wtedy to już zbierało się
  • Odpowiedz
  • 0
@b4kus: przynajmniej masz taką możliwość :( Ja wszystkie swoje klocki zbierane przez kilka dobrych lat oddałem małej kuzynce, która wolała tablet a klocki porozrzucała po całej okolicy i pogubiła :(
#feels #lego
  • Odpowiedz
@d4vid: Ech... po powrocie z piwnicy widze, ze zaginela gdzies duza czesc i serce moje krwawi. Mam nadzieje, ze to sie odnajdzie jeszcze bo tam sporo perelek z przelomu lat 90/00 bylo.

• Odpowiedz
@aegypius: To był również mój ulubiony panel. Co ciekawe, jako jeden z niewielu, był po prostu nie do zdarcia. Do dziś ani nie wyblakł, ani się nie zadrapał. :)
A co do MCM, to marzył o tym chyba każdy wielbiciel M-Trona. Jeśli dobrze pamiętam, jakiś czas temu ktoś z Lugpola zbudował jego nową wersję. Jak znajdę, to zapodam.
  • Odpowiedz