Wpis z mikrobloga

Widzieliście nowego #fiat Tipo? Moim zadaniem wygląda zajebiście, już wiem jaki samochód sobie kiedyś kupię jak nowe tipo będzie miało z 10 lat :P
Świetnie wygląda moim zdaniem.
#samochody #motoryzacja
ElCidX - Widzieliście nowego #fiat Tipo? Moim zadaniem wygląda zajebiście, już wiem j...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KAROO: Ale żeby punto było bardziej nawiązaniem wzornictwem do pierwszych od 2005 a nie tych nowszych, bo przód mają paskudny.
@Dolan: Co ciekawsze cena nowego ma zaczynać się od 45 tys. zł
  • Odpowiedz
@ElCidX: Żałuję że ten 1.6 benzyna jest tylko w automacie. Tak to gazowałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i sedan, duży bagażnik do którego nie można nic zapakować. Gdyby nie to następca Octavii w sam raz, bo Skoda teraz pcha się niepotrzebnie w prestiż i gunwosilniki TSI. A tutaj proste silniki bez cudów wianków idealne do gazu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wonsz_smieszek: wlasnie tez nie kumam czemu na sile to jest nazwane Tipo, jak juz ciagniemy stare nazwy to sedanem byla Tempra, no ale nic, oby bylo bezawryjne i szybko tracilo na wartosci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
z tyłu superb 2, przednie swiatla z nowszych bmw, z boku to mi cos z azji przypomina. czy teraz juz kazde nowe auto bedzie takie? :/
  • Odpowiedz