Aktywne Wpisy
TrudnyMinus +45

kingszajs +3
Polecacie jakąś grę na majówkę? Szukam czegoś dobrego na PC lub PS5. Ogólnie mam za sobą wszystkie znane topowe gięty, RDRy, TLOU, GODy, Horizony, Ghost of Tsushima, Days Gone, etc. Chyba maksymalnie wykorzystałem potencjał rynku gier...
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ

#arsenal #premierleague
Komentarz usunięty przez autora
Bielik coraz bliżej debiutu w Premierleague.
Jeśli nie kibicujesz im od 20 lat to wiele się w tej kwestii nie zmieniło (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A jakich ma obecnie zdrowych ludzi do środka pomocy? Flamini. Ramsey, ale to bardziej ofensywny zawodnik. Arteta to dramat. Wilshere nie wraca jeszcze długo. Chambers na DMie to obecnie tragedia. W rezerwach też niezbyt ktokolwiek jest. I co najgrsze nikt zbyt szybko nie wróci.
A na początku sezonu było z kontuzjami dobrze jak nigdy. Dwa cholerne mecze i trzon drużyny w #!$%@?.
@RonSwanson: #typicalarsenal
@Ragnarokk: #tylkograham i jego 1 nill to Arsenal, nie to co teraz ci technicznie, ofensywnie grający drobni zawodnicy. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Arteta jest kontuzjowany i wypad na
Aż tak długo nie kibicuje im. Zacząłem z przyjściem Bergkampa. :)
Prawda :)
Może tak, może nie. Nie jestem na bieżąco z juniorami. Ale bliżej to Bielik na pewno jest tak