#bukmacherka Specjalnie dla tych, ktorzy chca niepopularne bety, bez gwarancji skutecznosci jak to specjalisci - 120% na wszystko - zachecam was do obserowania/udzielania sie pod tagiem #przegranetypy
Nie moge wam obiecac typow codziennie w ilosci 10, czy cos, ale gwarantuje dobra zabawe. Bede podawal typy jako single, a jak gram to tez dam znac.
Nie wchodzcie w typy All-in, tylko rozsadnie - kto ile chce. Dla mnie to zabawa, skutecznosc typow to ok 50% przy kursach od 1,5 do 6. Najwiekszy jaki mi siadl to ostatnio live Everton z Bournemouth. Staram sie nie grac czegos, co kazdy moze postawic.
Wiec startujemy! Zapiete pasy? Skarpeta na mamone gotowa? To daje (skopiowany z mojego wczesniejszego mirko):
Floriana - Hibernians 2 @1,7 Saint Patrick - Gzira o2,5 @1,5 St venera - Gharghur o2,5 @1,55 Pieta - Zejtun 1 @1,44 Rabat Ajax - Fc St Julians o2,5 @1,7
gram na jednym kuponie ( ͡€ ͜ʖ͡€)
Wszystko z Malty.
Dlaczego tak? Ogladalem bardzo czesto mecze na tej malej wysepce i powiem Wam tak: czesto wyniki hokejowe padaja, troche jak polprofesjonalny orlik. Temu kuponowi daje 40% szansy, bo kazdy wie jak jest i jak przy 5 typach. Pojedynczo i singlowo daje nawet 80%.
Boje sie o Hibernians bo mimo tego ze ostatnio poszli na mistrza, to jednak w tym sezonie troche ich cos blokuje, ale no na Malcie mecze wyjazdowe sa niemalze jak domowe, wiec bez spiny powinni wkulac te 2-3 gole. Wszystkie overy to mecze druzyn, powiedzmy, profesjonalnych (jak na maltanskie warunki) z druzynami z osiedla. Obrona sie nie liczy, pala i do przodu. Pieta radzi sobie calkiem niezle, mysle ze tutaj spokojnie wygraja i ich kibice sa smieszni :D
@goldenguti: nie jest zle, gharghur gra niezle a venera zaczyna slabnac. Nie wiem jak gzira bo cisneli bardzo, ale zostalem na meczu w venerze bo bylo tylko 1-0
@goldenguti: no jak onformowalem, na Malcie hokejowe wyniki raczej. Buki nie sa glupie, w szczegolnosci jak wiekszosc dziala na trj malej wyspie ( ͡°͜ʖ͡°)
@goldenguti: wiadomo, juteo idziemy bo Hawaje! Nie no, ghaghur dal ciala, bo cisneli do 70 minuty, potem na pustaka brak i od trgo momentu emocje jak na grzybach. 8 u mnie w plecy ( ͡°͜ʖ͡°)
Specjalnie dla tych, ktorzy chca niepopularne bety, bez gwarancji skutecznosci jak to specjalisci - 120% na wszystko - zachecam was do obserowania/udzielania sie pod tagiem #przegranetypy
Nie moge wam obiecac typow codziennie w ilosci 10, czy cos, ale gwarantuje dobra zabawe. Bede podawal typy jako single, a jak gram to tez dam znac.
Nie wchodzcie w typy All-in, tylko rozsadnie - kto ile chce. Dla mnie to zabawa, skutecznosc typow to ok 50% przy kursach od 1,5 do 6. Najwiekszy jaki mi siadl to ostatnio live Everton z Bournemouth. Staram sie nie grac czegos, co kazdy moze postawic.
Wiec startujemy! Zapiete pasy? Skarpeta na mamone gotowa? To daje (skopiowany z mojego wczesniejszego mirko):
Floriana - Hibernians 2 @1,7
Saint Patrick - Gzira o2,5 @1,5
St venera - Gharghur o2,5 @1,55
Pieta - Zejtun 1 @1,44
Rabat Ajax - Fc St Julians o2,5 @1,7
gram na jednym kuponie ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Wszystko z Malty.
Dlaczego tak? Ogladalem bardzo czesto mecze na tej malej wysepce i powiem Wam tak: czesto wyniki hokejowe padaja, troche jak polprofesjonalny orlik. Temu kuponowi daje 40% szansy, bo kazdy wie jak jest i jak przy 5 typach. Pojedynczo i singlowo daje nawet 80%.
Boje sie o Hibernians bo mimo tego ze ostatnio poszli na mistrza, to jednak w tym sezonie troche ich cos blokuje, ale no na Malcie mecze wyjazdowe sa niemalze jak domowe, wiec bez spiny powinni wkulac te 2-3 gole.
Wszystkie overy to mecze druzyn, powiedzmy, profesjonalnych (jak na maltanskie warunki) z druzynami z osiedla. Obrona sie nie liczy, pala i do przodu.
Pieta radzi sobie calkiem niezle, mysle ze tutaj spokojnie wygraja i ich kibice sa smieszni :D
Niech kurs bedzie z Wami i dolary na koncie
Komentarz usunięty przez autora