Wpis z mikrobloga

Mireczki z #bjj jest akcja.

Mam niebieskie GI, A3 model X z Manto. Używałem je pół roku, niestety moje zdrowie nie pozwalało mi kontynuować treningów. Gi zalega w szafie i od ponad roku nie jest używane. Biorąc pod uwagę, że nówki sztuki chodzą po ~400zł to szkoda mi wyrzucać. Stąd pomyślałem, że komuś oddam za przysłowiowe piwo. Jeśli znajdzie się jakiś potrzebujący to proszę o kontakt na priv.
#rozdajo
r.....h - Mireczki z #bjj jest akcja.

Mam niebieskie GI, A3 model X z Manto. Używa...

źródło: comment_Fd8V08xhPMrZwAx7BjZOcNckxpb0GNAe.jpg

Pobierz
  • 15
@chams: A3, jak w opisie (mam 197 i ~90kg i na długość było delikatnie za krótkie, ale ramiona etc dość dobre)
@co_za_los: Odblokuj PW, jeśli do końca dnia nikt więcej się nie zgłosi to zrobię losowanie z Waszej 2. Chyba, że komuś nie podpasuje rozmiar, wtedy wiadomo :q
@BodyBagz: nie mówię bić się tylko sprawdzić jak to jest z tym sportem czy faktycznie tak same pedały trenują bjj ;) na policje mógłbyś dzwonić kolego tylko chyba by Cie wyśmiali, że podczas uprawiania sportu (który dodatkowo nie jest sportem walki uderzanym) coś by Ci się stało, jakbyś cokolwiek trenował to był wiedział co to jest kontratyp sportowy :) pozdro&poćwicz