Mam niebieskie GI, A3 model X z Manto. Używałem je pół roku, niestety moje zdrowie nie pozwalało mi kontynuować treningów. Gi zalega w szafie i od ponad roku nie jest używane. Biorąc pod uwagę, że nówki sztuki chodzą po ~400zł to szkoda mi wyrzucać. Stąd pomyślałem, że komuś oddam za przysłowiowe piwo. Jeśli znajdzie się jakiś potrzebujący to proszę o kontakt na priv. #rozdajo
@BodyBagz: Nie chce mi się walczyć z Allegro, wolałbym jakiemuś prawilnemu mireczkowi oddać, może ktoś akurat potrzebuje bo jego jest już stare i zniszczone ( ͡°ʖ̯͡°)
@chams: A3, jak w opisie (mam 197 i ~90kg i na długość było delikatnie za krótkie, ale ramiona etc dość dobre) @co_za_los: Odblokuj PW, jeśli do końca dnia nikt więcej się nie zgłosi to zrobię losowanie z Waszej 2. Chyba, że komuś nie podpasuje rozmiar, wtedy wiadomo :q
@BodyBagz: nie mówię bić się tylko sprawdzić jak to jest z tym sportem czy faktycznie tak same pedały trenują bjj ;) na policje mógłbyś dzwonić kolego tylko chyba by Cie wyśmiali, że podczas uprawiania sportu (który dodatkowo nie jest sportem walki uderzanym) coś by Ci się stało, jakbyś cokolwiek trenował to był wiedział co to jest kontratyp sportowy :) pozdro&poćwicz
Co byście poradzili na notoryczne włamania do bloków ? Policja nie daje rady a ostatnio mocno się nasiliły. Łapanie za klamki, okradzione komórki lokatorski. Nawet główne drzwi od klatki są pokiereszowane bo ktoś próbował przez nie wejść. #wlamania #kradziez #zlodzieje #wroclaw
Mam niebieskie GI, A3 model X z Manto. Używałem je pół roku, niestety moje zdrowie nie pozwalało mi kontynuować treningów. Gi zalega w szafie i od ponad roku nie jest używane. Biorąc pod uwagę, że nówki sztuki chodzą po ~400zł to szkoda mi wyrzucać. Stąd pomyślałem, że komuś oddam za przysłowiowe piwo. Jeśli znajdzie się jakiś potrzebujący to proszę o kontakt na priv.
#rozdajo
@BodyBagz: Nie chce mi się walczyć z Allegro, wolałbym jakiemuś prawilnemu mireczkowi oddać, może ktoś akurat potrzebuje bo jego jest już stare i zniszczone ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@co_za_los: Odblokuj PW, jeśli do końca dnia nikt więcej się nie zgłosi to zrobię losowanie z Waszej 2. Chyba, że komuś nie podpasuje rozmiar, wtedy wiadomo :q