Wpis z mikrobloga

@milvanb: jutro miejmy nadzieję pójdzie lepiej : ) tasiemka będzie około 9:00, bo ja je gram rano i rozliczam wieczorem :) nie mogę Wam zagwarantować wygranych, ale emocje już tak :) 2 złote nie majątek, a zabawa przednia cały dzień :)
  • Odpowiedz
@FRIX1988: to o te emocje chodzi, juz pal licho te 2zl za ktore mozna sobie drozdzowke kupic ( ͡° ͜ʖ ͡°) tyle ile przeklinanie pod wasem nam dostarczasz, to az sie nie dzieje. Ale, jedna sugestia - niekotrzy chca tutaj zarobic, wiec posylaj przemyslane tasienki, a nie tylko 'na pokaz' :)
  • Odpowiedz
@milvanb: podzieliłem się tasiemką, bo w tym tygodniu parę osób napisało do mnie po publikacji taśmy z soboty i niedzieli. Nie chcę by ktokolwiek miał do mnie uraz, to bukmacherka. Gdybym wiedział, że dana taśma wejdzie 14/14 czy 12/12 postawiłbym tysiąc złotych, a nie dwójkę. Może faktycznie lepiej grać sobie sam dla siebie bez podawania co zagrałem. Wychodzę po prostu z założenia, że lepiej zagrać kupon za 5 złotych i
  • Odpowiedz
@FRIX1988: nie przejmuj się głupimi komentarzami, a tasiemki dalej podawaj, przecież nikt nikomu nie każe grać całej. Poza tym to tylko zabawa. Dzięki! ;-)
  • Odpowiedz
@ghr1: pomyślę ( ͡º ͜ʖ͡º) strasznie mnie zniechęca jak ktoś ma roszczeniowy stosunek do takich rzeczy i według mnie z takim podejściem nie powinien w ogóle zaczynać przygody z typowaniem, tylko kupić dziecku czekoladę. Dla mnie to tylko zabawa, bo inwestuję w emocje. Dużo zarabiam i w życiu nie wybrałbym bukmacherki jako sposób na życie, takie taśmy to dla mnie żadna strata. To wszystko zależy
  • Odpowiedz
@FRIX1988: ej Mati to od dzisiaj nie jestesmy juz za azerska liga 19 ( ͡º ͜ʖ͡º) masz bardzo dobry zmysl, a czasami mozna sie tylko zalamac patrzac na milion okazji, 11 wolnych na 16, a pilka jak nie chce wpasc tak nie cche. Do boju !( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz