Wpis z mikrobloga

Tak testuję #wp10beta i powiem wam szczerze, że do ideału niewiele brakuje. Działa dużo szybciej niż 8.1, już nie ma ciągle denerwujących "wznawianie" gdy włączamy niektóre appki. Bardzo dobrze działa też cortana i Silent Hours (tylko wadą jest ze operuje tylko, gdy ustawimy region i język na USA) Jest kilka, mało znaczących babołów jak bugi w aktualizacji w sklepie czy błędy graficzne. Laguje trochę też na dialerze, i przy wybieraniu tonowe dźwięki są niskiej jakości. Ale to błędy typowo dziecięcego wieku, więc wybaczam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niecierpliwie czekam na oficjalną aktualizację do wersji finalnej.

Platforma testowa: Lumia 640 LTE

#windowsphone #bojowkawindowsphone
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@laress: U mnie na l920 była tragedia. Telefon nie był w stanie nocy przeżyć bez ładowania.. O 22 bateria 100%, o 6 rano 0% i juz budzik nie dzwonil...
  • Odpowiedz
@Inflancki: Ja akurat ustawiłem sobie odświeżanie co godzinę, żeby zmniejszyć zużycie baterii. Raczej przychodzi wszystko na czas. Skypa, vibera nie używam

@q-db: U mnie jest wszystko ok. Nie zauważyłem jakiegoś znacznego zwiększenia zużycia baterii. Dwa dni bez problemu wytrzymuje przy stale włączonym necie
  • Odpowiedz