#seriale #maninthehighcastle Cześć Mirki oglądam właśnie siódmy odcinek i ciekawi mnie jedno. Oni całą fabułę zamkną w tych 10 odcinkach? Sezon kończy się tam gdzie materiał źródłowy, czy mam się spodziewać clifhangera i czekania na drugi sezon?
@lowca_chomikow: @prezes513: Z tego co czytałem to "series event" czyli jeden sezon z zamkniętą historią. Tak jak Wayward Pines, które też skończyło się niejednoznacznie.
@lowca_chomikow: Chodzi Ci o to, czy kończy się mniej więcej tak, jak w książce? Ja niby jestem dopiero na 6 odcinku, ale niestety zawsze sobie spoileruję czy to przelatując po odcinkach, czy czytając coś na necie, no i żeby i Tobie za bardzo nie spoilerować, to powiem, tylko, że spokojnie jest miejsce na kolejny sezon.
czemu te #!$%@? muszą wywozić śmieci o piątej czterdzieści #!$%@? pięć? zbudowali najgłośniejszą śmieciarkę świata i musieli się pochwalić? #!$%@? mać w tym kraju nie da się żyć
Cześć Mirki oglądam właśnie siódmy odcinek i ciekawi mnie jedno. Oni całą fabułę zamkną w tych 10 odcinkach? Sezon kończy się tam gdzie materiał źródłowy, czy mam się spodziewać clifhangera i czekania na drugi sezon?
@franaa: dzieki! Mogliby to jeszcze kilka odcinkow pociagnac bo czuje duzy niedosyt
@franaa: Również dzieki, chociaż zostanę już przy angielskich.
@lowca_chomikow: Chodzi Ci o to, czy kończy się mniej więcej tak, jak w książce?
Ja niby jestem dopiero na 6 odcinku, ale niestety zawsze sobie spoileruję czy to przelatując po odcinkach, czy czytając coś na necie, no i żeby i Tobie za bardzo nie spoilerować, to powiem, tylko, że spokojnie jest miejsce na kolejny sezon.