Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@antylopka: Jedziesz 3 godziny pociągiem, gówno się dzieje w pociągu i wokół pociągu. Umilasz sobie nudę piwem. Ciężko Ci to zrozumieć ?

patologia, chamstwo (bo nie każdy lubi czuć smród piwa w komunikacji), albo alkoholizm, skoro nie da rady bo > wytrzymać.

Tak czy inaczej #!$%@?.

@Lookazz: widzisz tam jakichś ludzi w przedziale ? Alkoholizm, bo mu się nudzi jadąc pociągiem i pije piwo :D ? Ale z Ciebie parówka...
@mr_brOz: Ja czasami robię 7h pociągiem w 1 stronę i lubię sobie wlać ćwiartkę do małej butelki z coli, chociaż ćwiartka to troszkę za mało, a pół to by było za dużo no nie wiem w która iść stronę na następnej wycieczce xd
@antylopka: No to strzelajcie se piwo jak się nudzicie i możecie lol... Byleby nie codziennie ;p jak można tak nie ogarniać życia xd
Kobiety jakoś ogólnie nie piją więc to tak jakbyś mówiła o tym jak się sika penisem, niby coś wiesz na ten temat ale praktykę to masz małą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba ,że jakaś fetyszystka to wycofuję swoje słowa..
@antylopka: nom u gimbazy, pozdrów truskulowe łaki z klasy! No widzisz dla niektórych to rozrywka :) Nie wiem dlaczego nie szanuje się ludzi lubiących pić alkohol, a pozwala się modlić publicznie... To i to niektórych obrzydza prawda ?
@antylopka: ej ale w sumie odpowiedziałem kogo masz pozdrowić przypomnę:
Powiem Ci kogo, mnie jak widzę turasa na dywanie w czasie pracy, Janusza Palikota jak widzi Jezusa na krzyżu w sejmie
@ossj: a pij te piwo i daj mi święty spokój. Mi nie przeszkadza Turek, arab, Afroamerykanin czy nawet Indianin, niech sie modli w miejscu publicznym. Mamy w Polsce wolność wyznaniowa. Ale akurat piwa nie możemy pic w miejscu publicznym. Nie mam siły debatować, mi sie nie podoba picie w pociągu, Tobie religia i taki właśnie świat jest, ze co głowa to rozum, co dupa to smród. Pozdrawiam Mirku i dobranoc :)
@mr_brOz: nie przejmuj się OPie, jedną Warką (chyba) się nie upijesz - a już na pewno nie na tyle, żeby robić bydło, więc co ich to obchodzi. Co do "smrodu" to daj spokój, ciekaw jestem ilu z tutejszych zapachowych estetów zajada się w pociągach i busach śmierdzącymi jak gówno kanapkami z mielonką, kiełbasą, czy jajem, ew. opala się papierosami tuż przed wejściem i myślą że nic nie czuć ( ͡