Mocny #rakcontent oraz #rakinstant Nie wiem czy to może jeszcze podchodzić pod #logikarozowychpaskow bo roszczeniowość przekracza wszelkie granice. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach ( ͡°͜ʖ͡°)
4. Co ja mam do zaoferowania? Odpowiem znanym powiedzeniem że to kobieta wybiera faceta który wybierze ją. A na pewno nie wybierze roszczeniowca który ma czelność jeszcze stawiać warunki. Teraz kobiety są wyzwolone i same mogą wybierać i żądać.
@aven9er: nie dałam rady dotrwać do końca. Na samym wstępie moje ulubione "jestem jaka jestem", uwielbiałam to na tym portalu, jeszcze inne podobne były "ci co mają wiedzieć to wiedzą", "nie wiem, zapytajcie przyjaciół' itd. ludzie potrafią się zareklamować, nie ma co.
@aven9er: Jeśli to nie ściema to wymaga poprawnego pisania, a sama ma problemy z tym. Jak ja nie lubię takich osób. Proszę, niech ktoś ją strolluje (jeśli to nie fejk).
Nie wiem czy to może jeszcze podchodzić pod #logikarozowychpaskow bo roszczeniowość przekracza wszelkie granice.
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
http://sympatia.onet.pl/olkaa1993,user.html
Kekekeke
O_O
@niebelko:
Jednak życia to ona nie zna ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jak ja nie lubię takich osób. Proszę, niech ktoś ją strolluje (jeśli to nie fejk).