Wpis z mikrobloga

No, elo!

Jak co miesiąc #browinzaprasza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Okres przedświąteczny uważamy za rozpoczęty!

Już 4 grudnia (piątek) będzie się u nas znów działo! Będzie smacznie! Będzie wesoło! Będzie naukowo (ʘʘ)

Zaczynamy od godziny 17.

Tym razem będziemy wędzić ryby, schab i polędwiczki oraz robić wiejską kiełbasę!

Zaprezentujemy również świąteczne trunk.

Zachęcamy Państwa do podzielenia się własnymi doświadczeniami, smakami - zdegustujemy, wymienimy się przepisami!

Wstęp wolny.


#browin #zapraszajo #lodz #winodomowejroboty #destylacja #pijzwykopem

przede wszystkim zapraszamy też #lodznapiwo
Browin - No, elo!

Jak co miesiąc #browinzaprasza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

 Okres przedświątec...

źródło: comment_FRMCcHBEYMc7DD8S1DKSmfVuUzfMTdrB.jpg

Pobierz
  • 14
@Browin: dopytam,bo nie ukrywam, że jestem zainteresowany. Zwłaszcza, że rzut kamieniem od Was pracuję.
Spotkanie to warsztat z robienia mięsa plus degustacje? Trzeba być zaawansowanym czy dla zielonych też znajdzie się miejsce?
@yassarian: Tak. Spotkanie będzie pokazywać jak robić własną kiełbasę i smacznie wędzić. Przewidziana jest jak co miesiąc degustacja. Dla zielonych miejsca jest pod dostatkiem, bo tłumaczymy jak pierwszakom, jak to się u nas mówi: 'od drożdży do korka'. Osoby bardziej zaawansowane później zadają dodatkowe pytanie, niejednokrotnie też przekazują pożyteczne protipy. Więc auto zostawiamy w domu i przychodzimy do Biowinu nauczyć się jak robić dobrą kiełbę ( ͡° ͜ʖ ͡