Wpis z mikrobloga

@Mbw3: warto, Kei* nishikori po kontuzji, wraca powoli do formy, z Berdychem już nienajgorzej grał, ale to jeszcze nie to co kiedyś.

No a król jest tylko jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°) z Djokovicem ładnie grał i raczej nie powinien mieć najmniejszych problemów. Jak na moje 2-0 albo under 21.5
@Mbw3: No ale nie porównuj Berdycha do Federera. I to wymęczonego zwycięstwa, był lepszy wiadomo, ale Berdych też niczym się nie popisał. Jak na moje można grać śmiało jeden z tych typów na górze, możesz popróbować też - handi ale lepiej undera zagrać wtedy
Ja właśnie postawiłem under. Z Nikishorim to różnie bywa. Kilka razy trafiałem z nim niezłe kursy, gdy nie był faworytem. Ostatnio też wygrał z Berdychem i choć tu ma raczej małe szanse, to odpuszczam stawianie bezpośrednio na któregokolwiek z nich ;P
@Mbw3: Przegrał z Isnerem, ale tak jak to z drewniakami bywa mogą z każdym wygrać z każdym przegrać, a wcześniej widzę z Ramosem, to już duża niespodzianka, ale nie śledziłem wtedy, więc wiele nie mogę powiedzieć czy coś z nim było nie tak czy się podłożył, bo się do czegoś przygotowywał. No ale jeśli zagra w połowie tak dobrze jak w ostatnim meczu to nie powinno być problemu. No ale decyzję
@Mbw3: @rokkosz: poza tym warto zauważyć, że co rzadzke w tenisie Federer dzisiaj gra o pietruszkę, bo awans z grupy i tak ma zagwarantowany. Powinien wygrać mimo wszystko, ale po takim kursie ja bym w życiu nie stawiał.