Wpis z mikrobloga

Mirki sprawa jest, dwa dni temu dziewczyna przyznała mi się, że #!$%@?ła kolbę jakiemuś Sebie na imprezie. Była wtedy z koleżankami na panieńskim i twierdzi, że to pod ich wpływem to zrobiła. Swoje zrobił też alkohol. Jak mi to powiedziała #!$%@?łem ją z mieszkania(dodam, że mieszkamy ze sobą prawie 2 lata). Jest mi strasznie smutno, że tak zrobiłem, bo bardzo mi jej brakuje. Co mam zrobić, aby do mnie wróciła?(dodam jest to moja pierwsza dziewczyna oboje lvl 24)

#rozowepaski #niebieskiepaski #comamzrobicniewiem #zwiazki
  • 71
@katalonskicule: Alkohol to nie jest żadne usprawiedliwienie. Sam byłem w podobnej sytuacji i wiem jak taka informacja #!$%@? boli po 4 latach spędzonych razem. Tym bardziej, że to pierwsza poważna dziewczyna. Was już nie ma, ona to #!$%@?ła. Zasługujesz na kogoś lepszego, bo skoro zrobiła tak raz i ujdzie jej płazem to zrobi tak drugi raz. To już jest taki typ kobiety. Przemyśl tą sprawę, a dojdziesz do wniosku, że nie
@siabadabada: nie. Skoro ktoś używa tego w odniesieniu do wchodzenia do tej samej rzeki jako wchodzenia w ten sam związek drugi raz, to używa tego blednie.

Tak naczytałam sie i próbuje to wkleić każdemu, bo nie mam nic ciekawszego do roboty. Dziękuje Ci za tak trafną diagnozę
@spiritoo: ale on nie użyl w odniesieniu do związku tylko do sytuacji w związku, w sensie ze sytuacja po tym zdarzeniu nie będzie już taka sama, tak samo jak rzeka nie będzie taka sama. Dlatego też napisał "nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki" a nie "nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki". Czytaj ze zrozumieniem
@katalonskicule: pojdz z kumplami na miasto, zabaw wie najlepiej jak umiesz i daj sobie spokoj z glupia zdzira. Tyle w temacie. Nie wchodz w patologiczne relacje. Gdybys Ty wyruchal jakas dupe na imprezie po pijaku to ona by zrobila to samo i jeszcze nie miala by zadnych wyrzutow sumienia po czym oznajmila by calemu swiatu jaki to jestes niewierny.
Niestety jestem bardzo nieśmiały i to ona mnie wyrwała cztery lata temu choć według mnie ja to mocne 3/10 a ona 7/10.

Więc #!$%@? obcej kolby było nieuniknione, i będzie tak również w przyszłości. Kobiety to hipergamistki, więc albo podniesiesz swoje 3/10, albo w kwestii stałego związku jesteś skazany na "laski" z zakresu 1-2/10.
Niestety jestem bardzo nieśmiały i to ona mnie wyrwała cztery lata temu choć według mnie ja to mocne 3/10 a ona 7/10.

@katalonskicule: Czyli stawiasz ją wyżej od siebie. Nic dziwnego, że cię zdradziła. W poważnym związku ludzie są partnerami i szanują siebie nawzajem.
Jeśli chcesz jej wybaczyć, to się z nią spotkaj, pogadaj i dajcie sobie przerwę w związku na dokładnie jeden miesiąc (lub inny z góry ustalony okres). Bez