Wpis z mikrobloga

Mirki potrzebuje pomocy. Wczoraj wkleiłem zdjęcie swojego auta i jak pewnie część z Was wie po większości opinii, że jednak trochę babowóz to jest postanowiłem sprzedać go i zmienić moje 4 kółka, co za tym idzie liczę na waszą pomoc.Podzwoniłem po swoich znajomych siedzących w branży motoryzacyjnej i wyselekcjonowałem 3 samochody, liczę, że pomożecie mi wśród nich wybrać. Od razu dodam, że rozumiem opinię "żaden z nich albo inny" ale chcę któryś z tych 3 więc wolałbym merytoryczne opinie bez dodatkowych opcji.
Obiekt numer 1 to volvo s60 z 2013r. silnikiem 2.0 i 136KM.
Obiekt numer 2. audi q3 2012r. TDI 2.0 140 KM
Obiekt numer 3 skoda octavia rs 2014r. 2.0 220 KM
no to jak #niebieskiepaski który wybrać?
#motoryzacja #samochody #logikaniebieskichpaskow
mlynovy - Mirki potrzebuje pomocy. Wczoraj wkleiłem zdjęcie swojego auta i jak pewnie...

źródło: comment_3D8rBBGI5GcmagdCMbAGs81eJ8ySQGue.jpg

Pobierz
  • 41
@mlynovy: skoda daje radę, mocna i fajnie wygląda, nie wiem jak octavka, ale rapid zbyt mało awaryjny nie jest. Audi A3 to samochód dla kobiety (znowu :P ) wybrałbym volvo ale z mocniejszym silnikiem ;)
@mlynovy: Ale to są trzy auta o całkowicie różnych wymiarach, silnikach i przeznaczeniu. Zero sprecyzowania. Jeśli rozważasz Octavię RS bo chcesz mieć czym pogonić, to dwie pierwsze pozycje będą przy niej jak muły. A jeśli nie, no to czemu akurat RS, a nie jakieś 2.0 TDI CR albo jakieś 1.8 TSI?

Weź no sprecyzuj czego szukasz i na czym Ci zależy