Wpis z mikrobloga

Po co wy ludzie oglądacie w ogóle ten tag #januszlive? podnieca was to jak się na nich patrzycie? Przecież to przykre.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ecapskcab: jak Ci nie pasuje, to czarnolistuj. jeżeli nie lubię parówek to ich nie jem, a nie biegam osrany dookoła i narzekam na to, że inni je jedzą. po drugie, poczytaj trochę Freuda.
  • Odpowiedz
  • 1
@kazzr: dlaczego od razu mowisz ból d--y? Czy ten wpis był bólem d--y czy pytaniem? Ludzie na ogół mogą pytać jak chcą coś się dowiedzieć, za bardzo agresją chyba reagujecie i się spinacie
  • Odpowiedz
@ecapskcab: ten wpis był bólem d--y, a dlaczego to polecam zaznajomić się ze znajomością pojęć takich jak: pytanie sugerujące oraz zdanie oznajmiające. dokładnie w takiej kolejności.
  • Odpowiedz
  • 0
@kazzr: ja zaś Ci polecę więcej dystansu i wyobraźni ponieważ zrobiłeś błędna opinie A słowa każdy sam interpretuje jeśli nie widzi rozmówcy.
  • Odpowiedz
Przecież to przykre.

@ecapskcab: to nie jest wcale stwierdzeniem bólu d--y. ale jesteś różowym paskiem, logiki od Ciebie wymagać nie można. tyle z mojej strony. nadal polecam do zapoznania się z twórczością Zygmunta Freuda, i pojęciami, które podałem powyżej. gdybyś je znała, nie spuszczała byś się na mirko, że coś Cie boli.
  • Odpowiedz
  • 0
@kazzr: według Twojego myślenia nikt nie powinien nic pisać, nie zadawać pytań bo to będzie spuszczanie się. Dlaczego nie mam o to pytać? Może Ci ludzie co to nakrecaja przez komentarze mają jakiś cel w tym? Więc chce wiedzieć co ich do tego posuwa. Nadal to jest według Ciebie ból d--y? Oczym my dyskutujemy, tu nie można dyskotowac w takim razie o niczym. I to ostatnie zdanie możesz nazwać bólem
  • Odpowiedz
@ecapskcab: dziewczyno, ale odnieś się do tego, że Ty w swojej wypowiedzi stwierdziłaś, że "przecież to jest przykre", to się nazywa zadawanie pytania?

• Odpowiedz
  • 0
@kamer1337: w tym momencie nie masz co porównywać przykladowego puchatka i tego tagu. Moim zdaniem ludzie nie powinni czerpać przyjemność oglądania i zabawy z samego faktu krzywdzenia chłopca przez rodziców. Tutaj są chyba dorośli ludzie, którzy powinni sobie zdawać sprawę z powagi sytuacji(albo według niektórych zabawnej sytuacji choć nic zabawnego tam nie ma).
  • Odpowiedz