Aktywne Wpisy
Hopsa +10
Czy jestem ładną dziewczyną?
- 8/10 69.4% (175)
- 9/10 11.5% (29)
- 10/10 19.0% (48)
Paukopulos +105
#przegrywpo30tce
Dobry film który wg mnie jest trochę niedoceniany.
Bardzo na czasie, bardziej niż wtedy kiedy wyszedł. Na dodatek z wiekiem może też być latwiej utożsamiać się z głównym bohaterem.
Dobry film który wg mnie jest trochę niedoceniany.
Bardzo na czasie, bardziej niż wtedy kiedy wyszedł. Na dodatek z wiekiem może też być latwiej utożsamiać się z głównym bohaterem.
Problemów z samym nauczeniem się generalnie nie mam, gorzej, co wynika z lenistwa, jest ze skupieniem i dlatego myślę czy się czasem dodatkowo czymś nie wspomóc żeby szybciej poszło.
#studia #studbaza #sesja #medycyna #farmakologia
@krolikbartek
Komentarz usunięty przez autora
@cofko: Jakie działanie ma w tym wypadku pseudoefedryna? Myślałem, że to jest przeciwbólowe, bo ładują to też do Ibuprom Zatoki.
Jak chcesz brac to kup bez ibuprofenu, np. Sudafed lub Cirrus, jedna lub dwie dawki (120-240 mg) z puszką redbulla starczy.
Oczywiście jeśli nie masz problemów z ciśnieniem, układem krwionośnym ani jaskry.
Komentarz usunięty przez autora
@Voyt17: zaspokajam ciekawość :-)
@krolikbartek: Nie.
A co do twojego problemu to sytuacja wygląda jeszcze gorzej, bo nie tylko nie ma żadnego suplementu, ale także nie ma żadnego leku, który miały dowiedzione poprawę funkcji poznawczych u zdrowej osoby. Więc nie ma czegoś co poskutkuje, że będzie "szybciej