Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +342
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
rodnekr +460
Wołam:
Okazało się, że niewiele z tego będzie, mimo, że spędziliśmy dobrze czas na spacerze, a później w Grocie...
Pomyślałem, że zrobię sobie przerwę z #badoo i innymi cudami współczesnego Internetu. Po dwóch dniach spróbowałem sił na #sympatia jednak no cóż i tu poległem, gdyż coś mi nie pasowało. Powtarzam mi nie pasowało!. Wróciłem do nieszczęsnego badoo i zacząłem pisać na ślepo, gdzie popadnie. Sypałem różnymi tekstami. Dalej chujnia z grzybnią, z kilkoma udało się nawet dobry kontakt złapać, wymienić się numerami. Ale po jakimś czasie nastała cisza... Wiadomo, nie spełniam oczekiwań lub po prostu byłem tylko na chwile do pogadania sobie... No cóż #przegrywwchuj #mistrzprzegrywu... Normalnie #stulejacontent
Więc wywaliłem wszystkie możliwe konta na #tinder #badoo #sympatia i inne wynalazki. Schowałem się do piwnicy i już miałem stamtąd nie wychodzić... No i co, znowu wróciłem na #badoo z zupełnie nowym kontem, do nikogo tym razem nie pisałem, a przynajmniej nie starałem się wyśilać. Założyłem i wypatrywałem świeżynek. Raz na jakiś czas wysyłałem zwykły uśmiech. Nadal cisza, no to c--j wam w no... Nie to nie... Wiem, czasem nie reagują na to i wymagają wielkich poematów na sam start... Ale ktoś odpisał i do dzisiaj piszemy ze sobą dzień w dzień i w przeciągu niecałego miesiąca spotkaliśmy się coś 5 razy i myślę, że idzie to w dobrym kierunku i być może wyjdę z #przegryw i stanę się #wygryw
Pozdroo Mikroby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodźcie tu:
@cmd_
@mlynovy: To może wygląda na desperację, ale tak nie jest...
@a19: Tak, wiem, dlatego napieram na spotkania :) mamy do siebie około 60 km, nie wiem czy to dużo czy też nie... Obydwoje pracujemy w tygodniu i mamy wolne weekendy
@mty89: nawet mi cię nie żal