Wpis z mikrobloga

Wracam do domu londyńskim metrem, w wagonie obok mnie trzech Polaków, jeden pije Lecha i gadają o tym jak to komuśtam prawie z------i młotkiem, jak to mogliby kogośtam zabić gazem ale nie tak żeby spalić tylko żeby zatruć...
Niech takie bydło nigdy nie wraca do Polski, niech gdzieś ich zaleją betonem lub wystrzelają jak kundle, wszędzie dobrze gdzie ich nie ma.
#emigracja #uk #podludzie #patologiazewsi
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ornament: Ja ostatnio jechałem za trzema polkami z dziećmi. Wszystkie znajome ale jedna cała drogę k-----a do komórki na kogoś, druga miała minę jakby jej ktoś matkę rogalem zabił (obrażoną na cały świat) a trzecia prowadziła z drugą rozmowę na temat innej koleżanki z pracy obrabiając jej dupę.

dwa rzędy dalej dwójka polaczków (wiek gimbazjalny) dziewczyna i chłopak (tłuste włosy, żółte zęby, twarz pryszczata, śmierdziało od nich potem) na cały
  • Odpowiedz
@franciszek_maurer: xD pozdrawiam kolegę, jak oceniasz miasto ? bo w nastepnym roku mysle, zeby moze w west brom cos wynajać - co do wpisu wczesniej, to raczej opinia wyrobiona na podstawie kilku wypadów na miasto i tego co znajomi mowią, no ale za kazdym razem mialem okazje zobaczyc jakichs sebixow z browcami, rzucajacych k-----i
  • Odpowiedz
@Gom3z Miasto dobre na tanie zakupy itd. Do mieszkania - High Street nie polecam, mieszkałem tam 2 tyg, Hill Top o wiele spokojniej, większość Anglików, cicho całkiem i tanio, mogę polecić w sumie. Na pewno dużo lepiej niż Handsworth czy Smethwick, pytaj @smieszekzagranico, on w okolicach dużo dłużej mieszka, bodaj w Wednesbury które jest za to kojarzone z angielskimi pijakami na benefitach ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Namarin: aż dziwne, że żaden geniusz nie napisał ci czegoś w stylu "oo, miesiąc na emigracji i pewnie hurr polskiego już nie pamięta durr, wstydzi się swoich" etc. A prawda jest taka, że nie cierpimy patologii, niezależnie od narodowości, ale szczególnie wkurza ta rodzima, której niestety niemało.
  • Odpowiedz
@system_shock: Dokładnie tak, bo według niektórych powinienem się do nich przyłączyć żeby nie było że się "swoich" wstydzę.

Tylko jacy oni moi skoro pod względem zachowania dwa bieguny.
  • Odpowiedz