Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +844
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +71
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
Na dzisiaj mamy: świeże pieczywo z metką łososiową, sowicie okraszone bukietem surówek. Mocny czaj + 2,3 łyżeczki cukru, oraz pół plasterka cytryny.
Smacznego dla mnie.
#gotujzwykopem #chwalesie
@tubbs: usuń konto
@swinka_morska: ukroiłem tylko pół plasterka:>
Metka to wyciąg z łososia, zero chemii.
Cytryna to owoc, więc zdrowe.
Nie 3 łyżeczki, tylko 2,3 łyżeczki.
@Rain_: To zrób takiego buraka czy wołowinę. To jest sporo pracy, trzeba umieć to zrobić. To nie jest #!$%@? biały chleb z metką, litości.
@biczplis: wszystko bierzesz tak na poważnie? Czy tylko najistotniejsze rzeczy, typu mirko?
Tylko miałem trochę rozczarowaną minę, jak to odpakowałem i okazała się mieć konsystencję pasztetowej, a nie prawilnej metki :(
No i są metki, które nie są mielone na jednolitą masę, tylko przypominają tatara - te są jak dla mnie mistrzowskie i do parówek bym takiej nie porownał. Łososiowa faktycznie przypomina parówkę do smarowania
Łapiesz łososia za ogon, zaciskasz pięść z całej siły i zjeżdżasz dłonią w dół. Tym sposobem wyciskasz z niego wszystko co dobre i zebrany w ten sposób materiał wkładasz do woreczka. Zakręcasz i voila! Tak powstaje metka.
( ͡° ͜ʖ ͡°)