Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Macie jakieś materiały lub sposoby na odchudzanie w domu? Trochę za zimno już się robi na bieganie czy rower, a na siłkę i basen to się jeszcze nie przełamałem. Zawsze byłem ciut spasiony ale pora to zmienić, będę wdzięczny za rady, strony czy polecane książki lub inne (preferowane darmowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
#odchudzanie #wychodzimyzprzegrywu
Gacie do biegania zimą z decathlonu, czapka na łeb i do -5 można lajtowo pomykać. To była kolejna wymówka.
@Ciasto_hirol: U mnie "wymówką" jest kasa na takie gacie do biegania ;) Poza tym jeszcze się nie wykurowałem bo mnie jakiś z bulwy wirus złapał tydzień-dwa temu. Jakoś w poniedziałek czy wtorek wracając z pracbazy wysiadłem wcześniej z autobusu i maszerowałem szybkim tempem do domu, gardła nie czułem na następny dzień ( ͡° ʖ̯ ͡°
Komentarz usunięty przez autora
@Pertaseth: Nie dzięki. Mam jakieś pomysły na dietę, interesują mnie na razie porady dotyczące ćwiczenia.
@Kaelthas: Za dłuuuugo, a i zima idzie to nie będzie takiej frajdy. A słodycze faktycznie, koniec! Dobrze że nie z pizzą. xD