Wpis z mikrobloga

Witam Mirasy!

Szukam telefonu do 1500 cebulionów z wliczonymi podatkami i przesyłką. Jeśli ktoś miałby coś w swoich zakładkach albo polecił z doświadczenia to będę wdzięczny. Musi mieć minimum 3giba ramu, dosyć dużo pamięci wbudowanej (32giba byłoby okej). Wielkość wyświetlacza nie robi różnicy. Dzieny za wszelkie odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#telefony #android #aliexpress #gearbest #banggood
  • 29
@korbuzz: ogólnie OPT jest nawet lepszy, ale niestety druga wersja nie jest do końca dopracowana. Mi4c jest jak dla mnie pewniejszym telefonem, OPT ma ciut lepszy aparat, bateria porówynywalnie a nawet troszke na korzysc Mi, MIUI ma ciągłe aktualizacje co piątek + jest MIUI Polska które jest dopracowane przez polaków a Oxygen w OPT jest systemem na bazie AOSP i jest zmodyfikowany (dodatkowe opcje i tak dalej).

No i Mi4i tansze
@xamil54: No i znowu nadchodzi moment, że muszę się zastanowić. Do końca nadchodzącego tygodnia dobrze byłoby wybrać. A skąd zamawiać najtaniej mi4c w wersji 3gb, ale żeby nie szedł z chin (chodzi mi o czas transportu) :)
@korbuzz: no to allegro, ale ich marza to przynajmniej 100zł :P Najlepiej brać od Goldwaya z Aliexpress bo ich wysyłki z estonii omijają VAT albo od IBuyGou - tanio mają + gwarancja realizowana na terenie PL - na hasło: LUKASZMI4C32GB otrzymujesz 15 dolców znizki ale wazne do 11.11

Czas wysyłki mysle lepiej olac, lepiej miej zł dac i niech idzie długo a nie placic w PL albo zamawiac kurierem DHL za