Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +34
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude +10
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

Jakoś nie mam tyle samozaparcia, by dłubać coś dłużej :P
- program do witania, przypominania o świętach i wydarzeniach (windows / android)
- tworzenie kopii zapasowych z linuxa na windowsa, z przełączanymi katalogami
- kalendarzyk spożytych posiłków (android, dietetyk wymagał notatnika ;)
- śledzenie wydatków na auto, prognozowanie rachunków za prąd, gaz, wodę (windows)
- automatyczne wyłączania komputera na doprogramowywanych warunkach
- podgląd kilku monitorów z jednego okna (gdy drugim jest na przykład TV w drugim pokoju)
W drodze:
-
po co
wszystkie programy ktore powinny byc juz sa :)
a jesli nie ma to znaczy ze nie umiesz googlac albo cie nie stac
natomiast duzy soft ktorego nie ma bedzie tworzony przez wieloosobowe grupy w top corpo
dzis mozna wszystko a wiekszosc tanio, problem to sprzedac to i nie wydac na PR 90% kasy na projekt
@m3nt0r13: Ostatnio w życiu codziennym zajmuję się dalej kodem z pracy, bo się boję że w 40 godzin
@morsisko: Przykład oprogramowania, którego jeszcze nie ma, a przydałoby mi się: skrypt bramki proxy tzn. strony internetowej pozwalającej na przeglądanie innych stron ze zmienionym IP obsługujący nie tylko HTML/CSS, ale także pełny JavaScript (w tym XMLHttpRequest). Prawdopodobnie używając node.js udałoby się sporo osiągnąć, ale nie mam na to czasu.