Aktywne Wpisy
mirko_anonim +366
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
volodia +379
xDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: jaskinia lewicy
##!$%@? #4konserwy #neuropa
@nieumiemtanczyc: XDDDDDDDD #bekazlewactwa
@nieumiemtanczyc: I to jest chyba słuszne, bo PiS jest najbardziej lewackie gospodarczo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co jeżeli stworzę partię "Lewica Totalna", i wystartuję z ultra liberalnym gospodarczo programem, i ultra konserwatywnym światopoglądowo? Jak wejdę do sejmu, posadzicie mnie po lewej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie wiem czy obowiązywał ich próg 5% a nie 8%, oficjalnie przecież Gowin czy Ziobro są z innych partii, a wspólną mieli jedynie listę.
Też myślę że zajmą prawą stronę sejmu, bo tam siadają od kilku(nastu?) lat.
No ale obowiazywal ich prog 2x 5% wiec razem mieli wyzszy prog i popularniejsza partia nie mogla podciagnac mniej popularnej.
@NYCBronx: Co? PiS miał próg 5%.