Jak radzilibyscie reklamowac, zachecac, znajdywac osoby chetne do pobrania aplikacji typu Utils, Productivity? Bez platnych reklam bannerowych itp. Strony na FB nie ma bo nie wiem czy jest sens dla apki tego typu.
@MP0WER: Wrzuć gdzieś, prosząc o przetestowanie. Poleć znajomym. Na start najlepszy będzie chyba marketing szeptany, w ciemno to za ogólna kategoria i ciężko pomóc.
Możesz tam mieć budzik albo lokalizowanie samochodu na parkingu albo poziomice albo augmented view do kamery w telefonie albo albo.
@raffish: Apka w stylu edytora tekstu wraz z mozliwoscia wykonywania akcji dla danego typu tekstu - telefon, email itd. A ze znajomych malo kto uzywa iPhone a co dopiero kupuje apki. Apka jest platna. Tego typu apka ze w #!$%@? ciezko to gdzies wrzucic czy reklamowac no bo ni to z autami, ni to z grami itd. Mysle tez o stronie WWW dla niej ale to i tak co to
@MP0WER: Nie wiem, jak tam wygląda sklep apple ale może jakiś ładny promo filmik, dobrze wyedytowany z funkcjami. Zabawy na parę dni. Pomyśl nad tą stroną, żeby zrobić migrację dwustronna i synchonizowanie, tj. pisanie na kompie i ląduje na telefonie w historii, na zasadzie chmury, tyle że tu dochodzi juz serwer. Chyba, że zrobić autoryzację na kompie przez kod QR, tak jak robi airdroid i w momencie połączenia przerzuca wszystko
Jak radzilibyscie reklamowac, zachecac, znajdywac osoby chetne do pobrania aplikacji typu Utils, Productivity? Bez platnych reklam bannerowych itp. Strony na FB nie ma bo nie wiem czy jest sens dla apki tego typu.
Wrzuć gdzieś, prosząc o przetestowanie. Poleć znajomym. Na start najlepszy będzie chyba marketing szeptany, w ciemno to za ogólna kategoria i ciężko pomóc.
Możesz tam mieć budzik albo lokalizowanie samochodu na parkingu albo poziomice albo augmented view do kamery w telefonie albo albo.
Nie wiem, jak tam wygląda sklep apple ale może jakiś ładny promo filmik, dobrze wyedytowany z funkcjami. Zabawy na parę dni.
Pomyśl nad tą stroną, żeby zrobić migrację dwustronna i synchonizowanie, tj. pisanie na kompie i ląduje na telefonie w historii, na zasadzie chmury, tyle że tu dochodzi juz serwer.
Chyba, że zrobić autoryzację na kompie przez kod QR, tak jak robi airdroid i w momencie połączenia przerzuca wszystko