Wpis z mikrobloga

@MP0WER: miałem 5s kupiłem 6s plus No i jest wielki. Zapomnij o używaniu jedna ręka chyba, ze będziesz tylko scrollowac. Ja wybrałem większy ze względu na optyczna stabilizację, wyższa rozdzielczośc oraz licząc na to, ze bateria będzie dłużej trzymać.
  • Odpowiedz
@MP0WER: w kieszen spodnii, normalnie mi sie mieści. Chodzi o to, ze przez jego wielkość nie mam pewnego chwytu jedna ręka i np trochę bym sie obawiał odpisywać na wiadomość w zatłoczonym busie trzymając sie uchwytu mając iPhone w drugiej dłoni. No ale cos za cos, reszta jest dużo wygodniejsza jeśli mogę używać telefonu oburącz.
  • Odpowiedz
@sfah: to musisz miec luzne i duze kieszenie. nie lamie sie jak siadasz? i ogolem jak z bateria, fajna rozdzielczosc, jak sie uzywa?
jutro jade do ispotu obejrzec i porownac sobie.
  • Odpowiedz
@MP0WER: mam go od niedawna ale obstawiam 7-10h użycia w zależności od intensywności. Nie łamie sie bo nie nosze go w tylnej kieszeni i na nim nie siadam, co jest chyba logiczne. A używa sie jak każdego iPhone tylko po prostu powierzchnia robocza jest większa zarówno jeśli chodzi o rozdzielczość jak i rozmiar ekranu - mi to pasuje. Szczególnie, ze dużo filmuje i montuje w iMovie, tak samo obróbka foto jest
  • Odpowiedz