Wpis z mikrobloga

Zaczęło się na portalu Michnika to, co robiono Lechowi Kaczyńskiemu. Fotoedytor dobiera takie oto zdjęcie, na którym tradycyjnie już prezydent ma otwarte usta, a - tu nowość - żona prezydenta wygląda na upośledzoną. Brawo jąkała Michnik, brawo żydokomunisto, brawo twoi pracownicy! Na pewno nie było lepszych zdjęć w waszych zbiorach i to było "najlepsze".

źródło: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19135716,andrzej-duda-nie-pojdzie-w-marszu-z-narodowcami-11-listopada.html

#gazetawyborcza #agora #gazetapl #prezydent #andrzejduda #agataduda #polityka #4konserwy #adammichnik #zydokomuna
M1r14mSh4d3 - Zaczęło się na portalu Michnika to, co robiono Lechowi Kaczyńskiemu. Fo...

źródło: comment_hBFmpkObyCU6O84lTqe2o8uodUTO6N0L.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
@kwakwa: tak, widziałam, w poważnej redakcji fotoedytor miałby po premii, o ile szef nie wyrzuciłby go z pracy za takie coś. Ale portalem parówkowym rządzi ta miernota dziennikarska posługująca się w swoim programie fałszywkami celem dyskredytacji opozycji, więc nie mam co liczyć na poprawę. To celowe działanie.
  • Odpowiedz
@karma-zyn: no właśnie o to chodzi, że oni nie chcą wyjeżdżać. Bardzo dobrze wiedzie się im tu w Polsce, za nasze pieniądze, rządowe dotacje. Takich jak Michnik nienawidzących Polski i Polaków jest więcej, m.in. Blumsztajn, Smolar, Śpiewak i wielu wielu innych. Doją Polskę i mądrują się próbując kreować rzeczywistość.
  • Odpowiedz
@M1r14mSh4d3: I znowu się zacznie wałkowanie przez tydzień wpadek i gaf jak to drzewiej za państwem Kaczyńskich bywało. A jak była afera PO, to nikt nie czepiał się zawartości nagrań tylko sposobu jaki je zdobyto. To samo z ta od agenta Tomka. Taka biedna. Rozkochał, a ona tak z miłości!
  • Odpowiedz
śmieszy mnie żydówka spawająca hymn Polski

@jarema87: nie wiem czy trollujesz czy po prostu antysemityzm wyssałeś z mlekiem matki, ale żydowskie pochodzenie bierze się z matki Żydówki. Matką Agaty Dudy jest Polka.
  • Odpowiedz