Aktywne Wpisy
MichauDelendaEst +51
Super jest ten kwik informatyków 15k i innych ludzi którzy dobrze zarabiają w korpo bo, o matko, osoby które wykonują gorzej płatne zawody dostaną dofinansowanie do kredo xD
Wiadomo, najrozsądniej byłoby gdyby po prostu rozdawali darmowe mieszkania osobom w dobrej sytuacji, a biede - #!$%@?ć, tak buduje się społeczeństwo.
Najlepiej gdyby tego programu w ogóle nie było, ale skupienie go wokół dobrze zarabiających to byłaby kompletna paranoja.
#nieruchomosci #kredyt2procent
Wiadomo, najrozsądniej byłoby gdyby po prostu rozdawali darmowe mieszkania osobom w dobrej sytuacji, a biede - #!$%@?ć, tak buduje się społeczeństwo.
Najlepiej gdyby tego programu w ogóle nie było, ale skupienie go wokół dobrze zarabiających to byłaby kompletna paranoja.
#nieruchomosci #kredyt2procent
PonuryBatyskaf +292
ja gram na http://gaming.logitech.com/pl-pl/product/f710-wireless-gamepad ( ͡º ͜ʖ͡º)
I mówi to człowiek który przeszedł Dark souls 1 9 razy na klawiaturze i myszce i też się upierał, że wygodnie xD
Mam oryginalnego pada do x360 i do ps4 i różnicę czułem tylko z początku chyba, że trzeba użyć krzyżaka #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie jestem #!$%@? z wojenek konsolowych tylko zwykłym śmiertelnikiem, nawet nie zauważam różnicy między 60 fps, a 30 i dwoma różnymi rozdzielczościami
czy lepiej szukać od xbox one?
Do one podobno jest jeszcze lepszy niż od 36 i nie trzeba mieć adaptera, no ale cena też wzrasta. Do grania na pc myślę, że w pełni wystarczy od 36.