Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +218
Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
BronislawCzevak +506
#sejm W ramach przypomnienia posłanka Gembicka.
jak dużo zarabiasz, bo wkładasz w to duży wysiłek, zasoby i czas, to masz się podzielić EFEKTAMI tej pracy.
Jednak lewactwo już nie chce, żebyś się dzielił wysiłkiem i stratami, które ponosisz (jak czas, którego nikt i nic ci nie zwróci i zasoby, które musisz zainwestować).
Tak wygląda "sprawiedliwość" ?
Brać tylko korzyści, a ofiarę "sprawiedliwości" społecznej zostawić z wysiłkiem i stratami ?
#4konserwy
#neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
Najlepiej pieniędzmi osoby okradzionej przez lewicę, która jest lewicy i systemowi przez nią promowanemu przeciwna.
Manipulacja polegała na zmianie znaczenia słowa pracodawca, gdy zamieniło się je na "zatrudniający" to nagle wielkie objawienie traciło sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie to szczyt ignorancji i pokaz jak manipulować najgłupszą częścią