Aktywne Wpisy
Antybuka +101
To jakiś portal dla 5 latków? Cenzura na słowo ,,B--ń"? XDDD
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli ktoś chciałby przetestować apkę to zapraszam do pobierania wersji testowej: Legitymacja Studencka i Doktorancka w Google Play. Zależy mi na informacji czy i jak działa (#dziwneumniedziala) na różnych wersjach Androida, na różnych urządzeniach i z różnymi legitymacjami.
Opinie piszcie w formularzu: http://goo.gl/forms/B31Nn0RW7S
Edit: zapomniałem dodać
Graficznie jest to wersja (bardzo) uboga, najpierw skupiłem się na dobrym odczycie legitymacji, docelowo nie będzie to tylko czysta tabelka, będzie ładniej ;-)
#androiddev #programowanie #studencinieznajo #testowanieoprogramowania
1. Nie działa. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wyskakuje toast "Nieobsługiwany tag", w aplikacji nic się nie dzieje.
2. Mimo włączonego NFC przenosi mnie do ustawień "Łączność bezprzewodowa", w których... nie mam przełącznika NFC. xD
LG G2 (D802) i legitka PB
@Tojtek: "każdy inny czytnik (...) łapie jakieś dane" - problem z legitymacją jest taki, że musi złapać konkretne dane a dla różnych kart inaczej to wygląda. Mam dostęp jedynie do kart wydanych przez PP, stąd właśnie potrzeba sprawdzenia z jakimi uczelniami jest problem - jeśli legitymacje są robione zgodnie z ustawą to jest duża szansa, że da się je odczytać.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Politechnika Białostocka?
Legitymacje nie ze wszystkich uczelni są obsługiwane (na razie).