Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +100
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +150
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
#kosciol #ateizm #gimboateizm #wtf #rehash
@Bethesda_sucks: Mnie ojciec dał znicz i wręcz powiedział, żebym poszedł, żeby rodzina widziała.
A ja nie znałem dziadka, a babki, jak umierała, to się w sumie bałem (miałem może 6 lat).
@Bethesda_sucks: Dokładnie w tym samym celu, co wierzący - zapalić symboliczną świeczkę. Różnica polega tylko na tym, że katolik (o ile zna dogmaty swojej religii) myśli, że zwłoki kiedyś zmartwychwstaną, a ateista, że ulegną dekompozycji. Proste?
Poza tym nie wiem jak inni, ale ja mam sentyment do ludzi, miejsc itd.
Przecież leży tam jedynie kawałek węgla i wapnia (bo tlen, wodór i inne pierwiastki w większości się ulotniły lub weszły w reakcję z glebą - trumna nie jest na tyle szczelna).
Przeciez dusza nie lezy w grobie. Rownie dobrze mogli by sie pomodlic w domu albo pojsc do kosciola.
Komentarz usunięty przez moderatora