Siema, jestem z wami od dawna, chociaż dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować :D Może kogoś zainspiruje do zrzucenia paru/parunastu kilo ;d Zdjęcie przed to 107kg(03.01.2015r) po 76kg sierpień 2015. Było to moje postanowienie noworoczne :D.
@Kultafon: podaj plan treningowy i dietke ja cwicze na silowni niecaly rok, tylko sie zalewam, masy miesniowej mi malo przybywa, zaczynalem jako skrajny suchoklates i wygladam jak gowno, mimo twardego zapieprzania na silowni i trzymania sie diety skrupulatnie
@Kultafon: kłamiesz. Bez diety taka przemiana jest niemożliwa w 6 miesięcy. Z dietą byłoby cholernie ciężko. Wg twojej opowieści była utrata ponad 1kg na tydzień. Niewykonalne dla Janusza.
Sniadanie: ^Jajecznica/Omlet - 4-5jaj, warzywa, pieczywko ^kawa Obiad mam rozłożony tak jak przerwy w pracy czyli wypada mi o 10 i już dokańczam go po powrocie do domu o 15. Gotuje go dzień wcześniej i wpierniczam z pojemnika w pracy :D ^250g p----i bez panierki w przyprawach pieczone na oliwie ^2x paczka ryzu basmati/brązowy/biały(jaki akurat się trafi)
@marek22: Wydaje się, są dni ze jem bardzo mało, według ileważy.pl wychodzi coś około 2500-2800kcl dziennie + spora aktywność fizyczna. Staram się jeść zdrowo i z głową. A kalorii i makroskładników i tak nie liczę :P
Może kogoś zainspiruje do zrzucenia paru/parunastu kilo ;d
Zdjęcie przed to 107kg(03.01.2015r) po 76kg sierpień 2015. Było to moje postanowienie noworoczne :D.
#przemiana #motywacja
A tak poza tym, to nic nie brałeś do ćwiczeń?
Komentarz usunięty przez autora
ja cwicze na silowni niecaly rok, tylko sie zalewam, masy miesniowej mi malo przybywa, zaczynalem jako skrajny suchoklates i wygladam jak gowno, mimo twardego zapieprzania na silowni i trzymania sie diety skrupulatnie
^Jajecznica/Omlet - 4-5jaj, warzywa, pieczywko
^kawa
Obiad mam rozłożony tak jak przerwy w pracy czyli wypada mi o 10 i już dokańczam go po powrocie do domu o 15. Gotuje go dzień wcześniej i wpierniczam z pojemnika w pracy :D
^250g p----i bez panierki w przyprawach pieczone na oliwie
^2x paczka ryzu basmati/brązowy/biały(jaki akurat się trafi)