Mirki jak taki zestawik się nazywa? Jak to to wyszukać na Allegro? Pamiętam, że w wojsku też takie mieliśmy, fajna sprawa, nóż, widelec i lyzka w jednym. #allegro #pytanie #wojsko #pomoc #kiciochpyta
@szamot: zgadzam się, ja te wojskowe dobrze wspominam, bo cały czas w jednym kawałku były i jednym ruchem ręki szło to "rozbroić". Ten z zawieszką dostałem w prezencie (jak i ten drugi, co go kolega szuka). No są fajne bo są, w aucie je trzymam, bo często na kempingi jakieś jeździmy. Ten z zawieszką to w sumie dla dzieciaka teraz jest jako awaryjny zestaw wyjazdowy, łyżka się mieści w słoiczku
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
#allegro #pytanie #wojsko #pomoc #kiciochpyta
źródło: comment_hcKrcMTYIQv6oSeojgzZSqv3tPBhKvyi.jpg
Pobierzźródło: comment_S7vmlGlHzjToGI9xaaL6LpzRFsHzMkRs.jpg
Pobierzale i tak najwygodniejsze są takie, jak pokazał @szamot, szczególnie jak masz kieszonkę do tego odpowiednią w spodniach.
@Krupier: granat, 30 i jedziesz :) wiosna 01/02 here ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_PnVjY7ePeQ1H4QJzJO5Ke8rjAcHAqzHG.jpg
PobierzNo są fajne bo są, w aucie je trzymam, bo często na kempingi jakieś jeździmy.
Ten z zawieszką to w sumie dla dzieciaka teraz jest jako awaryjny zestaw wyjazdowy, łyżka się mieści w słoiczku
Wakacje 06 here, ale ja tylko KSR dla studentów. :p Obecni #studentynieznajo w sumie.